Închide meniul

Cât a ajuns să coste cel mai ieftin bilet la finala Copa America! Shakira va cânta în deschiderea meciului

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 15:24

Reclamă
Cât a ajuns să coste cel mai ieftin bilet la finala Copa America! Shakira va cânta în deschiderea meciului

Cât a ajuns să coste cel mai ieftin bilet la finala Copa America

Jucătorii Argentinei şi ai Columbiei/ Colaj Profimedia

S-a aflat cât a ajuns să coste cel mai ieftin bilet la finala Copa America. Acesta valorează aproape 2250 de dolari, conform anunţului făcut de platforma Ticketmaster.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala Copa America se vor întâlni Argentina şi Columbia. Duelul se va desfăşura luni, la ora 03:00.

Cât a ajuns să coste cel mai ieftin bilet la finala Copa America

Cel mai ieftin bilet oferit de această platformă de vânzare şi revânzare de bilete, care este cel la care face referire site-ul oficial al competiţiei, se află în secţiunea 305 a Hard Rock Stadium, sectorul cel mai înalt. Biletul în sine costă 1.887 dolari, dar la care se adaugă 358,53 dolari „taxe de serviciu” şi alţi 3,95 dolari pentru „alte taxe de procesare”.

În schimb, cele mai scumpe bilete oferite de Ticketmaster costă 11.903,95 dolari, fiind disponibile în diverse zone ale stadionului, notează agerpres.ro.

Biletul în sine costă 10.000 de dolari, dar la care se adaugă taxe de 1.900 de dolari şi alţi 3,95 dolari pentru „alte taxe de procesare”.

Reclamă
Reclamă 4

Finala dintre Argentina şi Columbia va avea loc duminică la ora locală 20:00 (luni, 03:00 la Bucureşti) pe stadionul echipei de fotbal american Miami Dolphins. În deschiderea finalei va cânta Shakira.

Argentina – Columbia e finala Copa America! A fost haos după fluierul final! Darwin Nunez s-a bătut cu fanii Columbiei

Argentina – Columbia e finala Copa America! Jefferson Larma a marcat singurul gol al meciului, în minutul 39. Columbienii au jucat în repriza a doua în 10 oameni. Daniel Munoz a fost eliminat în minutul 45+1, după ce a primit al doilea galben.

A fost haos după fluierul de final al partidei. Atacantul Uruguayului şi al lui Liverpool, Darwin Nunez, s-a certat cu fanii columbieni şi totul s-a transformat într-o bătaie generală.

Reclamă

Mai mulţi jucători ai naţionalei Uruguayului au mers şi ei în tribune, alături de Nunez, pentru a se bate cu fanii columbieni.

Finala Copa America se va disputa luni, 15 iulie, de la ora 03:00 (n.r.: ora României), pe stadionul Hard Rock din Miami. Columbia va da piept cu Argentina lui Leo Messi.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și