Închide meniul

Gabi Iancu ştie unde a greşit Farul, după înfrângerea cu surprinzătoare cu Unirea Slobozia: „Trebuia să jucăm aşa de la început”

Alex Masgras Publicat: 12 iulie 2024, 20:58

Reclamă
Gabi Iancu ştie unde a greşit Farul, după înfrângerea cu surprinzătoare cu Unirea Slobozia: „Trebuia să jucăm aşa de la început

Gabi Iancu ştie unde a greşit Farul, după înfrângerea cu surprinzătoare cu Unirea Slobozia: "Trebuia să jucăm aşa de la început"

Gabi Iancu / Hepta

Gabi Iancu ştie unde a greşit Farul, după înfrângerea cu surprinzătoare cu Unirea Slobozia. Echipa lui Gică Hagi a început cu stângul noul sezon din Liga 1 şi a pierdut duelul cu nou-promovata lui Adrian Mihalcea, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Purece, fostul jucător al celor de la Farul, a fost unicul marcator al partidei. El a înscris în minutul 19.

Gabi Iancu ştie unde a greşit Farul, după înfrângerea cu surprinzătoare cu Unirea Slobozia: „Trebuia să jucăm aşa de la început”

La finalul partidei, Gabi Iancu a recunoscut că echipa sa a început lent jocul, dar a dat vina şi pe ghinion, după ocaziile pe care Farul le-a avut pe final de meci. De asemenea, el consideră că echipa lui Hagi ar fi trebuit să joace încă de la începutul meciului aşa cum a făcut-o pe finalul partidei:

„O echipă care a vrut să demonstreze (n.r. Unirea Slobozia). Noi nu am început bine jocul, am fost lenţi. Am avut şi ghinion pe final cu bara aceea. Avem destul timp să ne revenim pentru meciul de la Galaţi şi să demonstrăm că a fost o greşeală.

Am simţit că sunt în offside (n.r. la golul anulat). Am crezut că îmi dă mai devreme, fundaşul a ieşit şi am rămas în offside.

Reclamă
Reclamă 4

Şi pentru ei a fost cald, nu e o scuză. Era normal să împingem pe final, trebuia să jucăm aşa de la început şi să fim atenţi când pleacă pe contraatac..

Mereu când am fost aici ne-am bătut acolo sus şi sper să terminăm mai sus decât anul trecut”, a declarat Gabi Iancu, la digisport.ro.

Farul Constanţa – Unirea Slobozia 0-1

Formaţia Farul Constanţa, campioana României în sezonul 2022/2023, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de nou-promovata Unirea Slobozia, în primul meci al ediţiei 2024/2025 a Superligii. Golul a fost marcat de Purece, în minutul 19.

Reclamă

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu (Doicaru ’75), G. Marins, Cr. Ganea – Vînă (Ciobanu ’46), Queiros (Dican ’61), Grameni – Cojocaru (Radaslavescu ’75), Rivaldinho (G. Iancu ’46), Grigoryan. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Unirea Slobozia: Rusu – P. Medina, Antoche, Pospielov, Toma – A. Lopez, Perianu (Vlăsceanu ’55) – S. Camara (Barbuţ ’73), F. Purece (Aganovic ’73), Nkama (Ilie ’81) – J. Gele (Coadă ’55). Antrenor: Adrian Mihalcea

Cartonaşe galbene: Rivaldinho ’17, Vînă ’43 / Perianu ’21, Camara ’64, Toma ‘90+4

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Ioan Alexandru Corb – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Ionuţ Coza, Cristina Trandafir

Observator: Liviu Ciubotariu

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

15:02

EXCLUSIVNeluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și