Închide meniul

„Au ajuns la acord!” Deian Sorescu pleacă de la Rakow şi semnează cu o fostă echipă. Şi-a decis viitorul după EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iulie 2024, 17:49

Reclamă
„Au ajuns la acord! Deian Sorescu pleacă de la Rakow şi semnează cu o fostă echipă. Şi-a decis viitorul după EURO 2024

Deian Sorescu pleacă de la Rakow şi semnează cu o fostă echipă

Deian Soresc, la echipa naţională / Profimediaimages

Deian Sorescu pleacă de la Rakow şi semnează cu o fostă echipă. Internaţionalul român, care a intrat după pauză în meciurile cu Belgia şi Slovacia de la EURO 2024, a ales unde va juca sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorescu a fost împrumutat la începutul anului la Gaziantep. Marius Şumudică a fost cel care a insistat pentru el. În cele 16 meciuri jucate în Turcia, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a marcat 4 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Deian Sorescu pleacă de la Rakow şi semnează cu o fostă echipă

Împrumutul românulului în campionatul Turciei s-a încheiat în această vară. Deian Sorescu s-a întors la Rakow, dar polonezii au decis să nu îl păstreze.

Şefii echipei care a terminat pe locul 7 în campionatul Poloniei au hotărât să îl trimită înapoi la Gaziantep. Jurnaliştii turci au dezvăluit că s-ar fi bătut deja palma: „Au ajuns la acord”

Sorescu ar putea ajunge luni la echipă. Gaziantep l-a dorit din nou la echipă, iar Deian Sorescu a vrut foarte mult să revină în tricoul roşu şi negru„, au scris jurnaliştii de la gaziantep27.net.

Reclamă
Reclamă 4

Rakow l-a adus pe Deian Sorescu de la FCSB. Contractul internaţionalului român cu Rakow expiră în vara anului viitor.

În cariera sa, Deian Sorescu a fost legitimat la: Poli Timișoara, Dinamo, Rakow, FCSB și Gaziantep. În momentul de față este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș

Marius Șumudică a fost nașul de cununie al lui Denis Drăguș, la nunta cu Vanessa. Jucătorul i-a rămas recunoscător lui „Șumi” pentru faptul că l-a adus la Gaziantep, lucru care i-a permis să atingă o formă de invidiat și să se transfere la Trabzonspor.

Reclamă

Chiar dacă a dezvăluit că Denis Drăguș este ca o parte a familiei sale, Marius Șumudică nu s-a ascuns și a spus că i-a fost dificil să lucreze cu atacantul. Fostul antrenor de la Gaziantep a transmis și cum a reușit să îl convingă pe acesta să vină de la Standard Liege la Gaziantep.

Mi-a fost foarte greu să lucrez cu el. Alibec și Budescu au fost pistol cu apă pe lângă el. Am reușit să scot de la el maximum.

Are o personalitate diferită, îi intri greu la suflet. Îi spuneam astăzi ceva și mâine făcea altceva. Chiar dacă intram în conflict cu alți jucători, făceam orice sacrificiu pentru el. Îl iubesc.

La mine și 5 meciuri dacă joci slab, în al 6-lea tot pe tine te joc. Asta i-am spus și l-am convins să vină la Gaziantep”, a spus Marius Șumudică.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și