Închide meniul

„Se întoarce Damjan Djokovic la CFR Cluj?” Dan Petrescu a oferit imediat răspunsul, după ce croatul a plecat de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2024, 22:42

Reclamă
„Se întoarce Damjan Djokovic la CFR Cluj? Dan Petrescu a oferit imediat răspunsul, după ce croatul a plecat de la Rapid

"Se întoarce Damjan Djokovic la CFR Cluj?" Dan Petrescu a oferit imediat răspunsul

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Dan Petrescu a fost întrebat dacă Damjan Djokovic se va întoarce la CFR Cluj, după ce a rămas liber de contract. „Bursucul” a oferit imediat răspunsul, atunci când a aflat că mijlocaşul croat s-a despărţit de Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic a fost adus în Liga 1 de Dan Petrescu. În sezonul trecut, mijlocaşul a evoluat la FCSB şi la Rapid, însă şi-a reziliat rapid contractele cu cele două echipe.

„Se întoarce Damjan Djokovic la CFR Cluj?” Dan Petrescu a oferit imediat răspunsul

Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei cu Dinamo, unde a fost întrebat despre posibilitatea ca Damjan Djokovic să revină la CFR Cluj.

„Bursucul” a transmis că nu a luat încă în calcul transferul lui Damjan Djokovic, CFR Cluj efectuând deja zece transferuri în această vară.

„Nici n-am știut că e liber de contract. Nu m-am gândit la el, dar nu cred că va fi o soluție pentru noi. Rămâne de văzut. E un jucător bun cu care am lucrat foarte bine și m-am înțeles foarte bine, dar în ultimul timp a avut ceva probleme și la FCSB, și la Rapid, nu prea a jucat. Asta a făcut să nu aibă echipă„, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Damjan Djokovic a câştigat de patru ori campionatul alături de CFR Cluj, jucând în două perioade la formaţia din Gruia, între iulie 2013 şi iunie 2024 şi între septembrie 2017 şi ianuarie 2021, atunci când s-a transferat în zona Golfului.

Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj, înaintea meciului cu Dinamo

Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj, înaintea meciului cu Dinamo, din prima etapă a Ligii 1. Antrenorul clujenilor a transmis că îşi mai doreşte întăriri, urmând să evalueze şi jucătorii pe care deja îi are în echipă.

Dan Petrescu a transmis că nu este mulţumit de lotul său, date fiind plecările lui Muhar şi Otele. Acesta a transmis însă că înţelege politica clubului, deoarece s-a încasat suma de 4,5 milioane de euro în schimbul celor doi.

Reclamă

Am muncit foarte mult, au fost multe meciuri amicale, turneu de pregătire. Cel mai important e să fim pregătiţi, dar nu e uşor nimic, aţi văzut şi primele rezultate din campionat, nu e nimic uşor.

(N.r. Sunteţi mulţumit de lot) Tot timpul vrem mai mult, când pierzi cei mai buni marcatori, nu poţi să fii fericit. Trebuie să înţeleg şi clubul, trebuie să vindem jucători şi să aducem alţii în locul lor, dar Otele şi Muhar vor fi greu de înlocuit.

Sper să am o surpriză plăcută mâine. Ca număr de jucător, sunt foarte mulţi, dar să vedem şi care sunt fotbalişti, că jucători sunt, dar fotbalişti trebuie să fie pe teren, la meciuri”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și