Închide meniul

Primul gol al FCSB-ului în noul sezon a fost marcat de Alexandru Musi! Execuţie de vis a jucătorului revenit în această vară

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2024, 23:30

Reclamă
Primul gol al FCSB-ului în noul sezon a fost marcat de Alexandru Musi! Execuţie de vis a jucătorului revenit în această vară

Primul gol al FCSB-ului în noul sezon a fost marcat de Alexandru Musi

Alexandru Musi/ Captură Digi Sport

Primul gol al FCSB-ului din noul sezon a fost marcat de Alexandru Musi. Tânărul mijlocaş de doar 19 ani a înscris superb în duelul cu U Cluj, din prima etapă a noii stagiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la U Cluj, în prima rundă a sezonului. Meciul din Ghencea este în format live text, pe AS.ro.

Primul gol al FCSB-ului în noul sezon a fost marcat de Alexandru Musi

Alexandru Musi a fost titularizat în premieră la FCSB, în acest sezon. Mijlocaşul a îndeplinit regula U21, în meciul cu U Cluj din Ghencea, din prima etapă a Ligii 1.

După o primă repriză modestă din partea ambelor echipe, FCSB s-a aruncat în atac în repriza secundă. La doar trei minute după pauză, roş-albaştrii au reuşit să marcheze, însă golul lui David Miculescu a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În minutul 51, Alexandru Musi a dat lovitura şi a deschis scorul. Mijlocaşul a punctat superb, cu un şut de la marginea careului, din pasa lui Adrian Şut. Portarul clujenilor, Gertmonas, nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei de vis a mijlocaşului de doar 19 ani.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Musi a revenit în această vară la FCSB, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Petrolul. Acesta este unul dintre jucătorii care pot îndeplini regula U21, din lotul campioanei.

Musi a marcat primul gol al său pentru FCSB, în campionat. Mijlocaşul mai reuşise să înscrie pentru roş-albaştri de două ori, de fiecare dată în meci de Cupă.

Surprize uriaşe în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu U Cluj

Au fost surprize uriaşe în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu U Cluj. Doi titulari au fost lăsaţi pe banca de rezerve pentru duelul din prima etapă a noului sezon de Liga 1.

Reclamă

Vlad Chiricheş şi Alexandru Băluţă au fost doar rezerve în duelul cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău. Alexandru Musi a prins primul 11 în premieră, în acest sezon.

Siyabonga Ngezana a fost preferat, în detrimentul lui Vlad Chiricheş, pentru meciul cu U Cluj. Fundaşul sud-african a fost titular şi în duelul cu Virtus, fiind rezervă în Supercupa cu Corvinul.

Totodată, şi Alexandru Băluţă, unul dintre titularii de bază de la FCSB şi preferaţii patronului Gigi Becali, a fost lăsat pe banca de rezerve pentru meciul cu U Cluj. Mijlocaşul de 30 de ani a fost titular în ambele meciuri ale campioanei, din acest start de sezon.

Alexandru Musi a fost titularizat în flancul stâng, jucător care de altfel îndeplineşte regula U21 la FCSB. Daniel Popa a fost şi el titularizat, iar alături de el, în atac, va mai evolua şi Marius Ştefănescu.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

15:02

EXCLUSIVNeluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și