Închide meniul

Victor Angelescu, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Acționarul din Giulești a răspuns sincer

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2024, 12:40

Reclamă
Victor Angelescu, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Acționarul din Giulești a răspuns sincer

Victor Angelescu, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid!

Colaj cu Victor Angelescu și Louis Munteanu / Profimedia și Hepta

Victor Angelescu a făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Acționarul minoritar al giuleștenilor a vorbit despre șansele ca mutarea să se realizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația lui Angelescu vine după ce oficialii lui Fiorentina au dezăvluit că nu se vor baza pe Louis Munteanu, la prima echipă, nici în cadrul noului sezon de Serie A.

Victor Angelescu, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid!

Totuși, Angelescu a dat de înțeles că Rapid nu îl va transfera pe Louis Munteanu, având în vedere faptul că Albion Rrahmani ar putea rămâne în Giulești.

Totodată, omul din conducerea clubului a spus că echipa antrenată de Neil Lennon stă bine în compartimentul ofensiv.

“La noi, ţinând cont că există o posibilitate mare ca Rrahmani să nu mai plece, nu cred că vom mai merge pe acea pistă. Am adus deja un atacant, Rrahmani sperăm să rămână.

Reclamă
Reclamă 4

Burmaz rămâne 100%. Suntem destul de acoperiţi pe postul ăla. Din punctul meu de vedere, da, este pistă închisă Louis Munteanu. Atâta timp cât Rrahmani nu pleacă, nu vom mai merge”, a spus Victor Angelescu, la fanatik.ro.

Louis Munteanu, cale liberă spre revenirea în România!

Louis Munteanu are cale liberă spre revenirea în România! Oficialii clubului Fiorentina au făcut anunțul despre situația atacantului.

Alessandro Ferrari, directorul general al Fiorentinei, a dat de înțeles că echipa pe care o reprezintă nu se va baza pe Louis Munteanu în noul sezon competițional.

Reclamă

Oficialul a vorbit despre atacanții pe care Fiorentina îi va utiliza în acest sezon. Numele lui Munteanu nu a fost rostit de Ferrari:

„După venirea lui Moise Kean, nu vom mai transfera nici un alt atacant. Este un atacant de mare calitate și vrea să revină la nivelul pe care îl avea în perioada PSG. Pentru rolul respectiv, îi mai avem pe Beltran,Nzola și Kouame.

Suntem mulțumiți cu ce avem. Singurele modificări ce vor mai surveni vor fi în departamentul median, trebuie să avem alternative pentru Palladino. Îmi doresc ca lumea să ne judece după închiderea perioadei de transferuri, după ce va începe sezonul și disputarea primelor partide, în special cele din play-off-ul Conference League”, a spus oficialul, citat de fiorentinanews.com.

Astfel, este de așteptat ca Louis Munteanu să fie împrumutat, din nou, sau vândut de Fiorentina. Clubul din peninsulă l-a achiziționat pe român în anul 2020, de la echipa lui Gică Hagi, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. În momentul de față, Munteanu este cotat la suma de 1,8 milioane, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Totuși, de notat este faptul că atacantul mai are contract până în vara anului 2025 cu Fiorentina.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Starul francez a semnat contractul

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și