Închide meniul
Video

„Cea mai frumoasă zi!” Ianis şi Elena Hagi, primele reacţii după cununia religioasă! Ce au spus direct de la Domeniul Ştirbey

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2024, 18:58

Reclamă

"Cea mai frumoasă zi!" Ianis şi Elena Hagi, primele reacţii după cununia religioasă

Ianis şi Elena Hagi/ Antena

Ianis şi Elena Hagi au oferit primele reacţii, după cununia religioasă. Cei doi au oferit un interviu, direct de la Domeniul Ştirbey, acolo unde va avea loc petrecerea cu peste 700 de invitaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis şi Elena Hagi au spus „Da” şi s-au cununat religios astăzi, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Antena deţine drepturi exclusive pentru a difuza cele mai importante evenimente de la nunta anului.

Ianis şi Elena Hagi, primele reacţii după cununia religioasă

Ianis şi Elena Hagi au declarat că aceasta a fost cea mai frumoasă zi din viaţa lor, fiind convinşi că totul va fi perfect la petrecerea de la Domeniul Ştirbey.

Internaţionalul român a transmis că va cânta şi va dansa toată seara, alături de invitaţi.

„Prima parte a zilei a trecut, urmează distracţia şi voia bună”, a spus Ianis Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt sigură că e totul perfect, nu am mai vorbit cu echipa. Dar de fiecare dată când adresam câte o întrebare îmi spuneau că e totul cum ne dorim”, a declarat Elena Hagi.

„Am avut o echipă în spatele nostru care a muncit mult şi a avut grijă de noi, să iasă cum ne-am dorit. Le mulţumim celor de la Palatul Ştirbey. O echipă întreagă, toţi au fost implicaţi şi totul a decurs foarte bine.

Îi aşteptăm pe toţi cu drag, fiecare e special. (N.r. Vor veni Adelina şi Cristi Chivu) Îi aşteptăm pe fiecare în parte. Cei care nu pot veni au probabil motive, dar ştim că sunt alături de noi. Colegii mei…vacanţa lor e foarte scurtă, cu siguranţă s-au gândit şi la ei, dar ştim că sunt cu gândul la noi, contează şi familia.

Reclamă

(N.r. Despre meci) România nu joacă, de ce să ne uităm la meci (n.r. râde). Noi suntem cu dansul, cât se cântă, noi dansăm”, a declarat Ianis Hagi.

„E cea mai frumoasă zi din viaţa mea de până acum, sunt foarte fericită. Am spus Da, în faţa lui Dumnezeu, înseamnă mult pentru noi. Sunt sigură că totul este perfect, abia aştept să văd ce ne rezervă viitorul”, a declarat şi Elena Hagi.

Kira Hagi și-a stăpânit cu greu lacrimile în timpul cununiei religioase a lui Ianis Hagi și a Elenei

Kira Hagi și-a stăpânit cu greu lacrimile în timpul cununiei religioase a lui Ianis Hagi și a Elenei. Vizibil emoționată, fiica lui Gică Hagi a oferit imagini unice.

Kira are o relație extrem de apropiată atât cu fratele ei, Ianis Hagi, cât și cu Elena Hagi. Ea a astat în spatele mirilor în timpul cununiei care a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București.

Antena deţine drepturi exclusive pentru cele mai tari momente de la eveniment. În timpul „Tainei Cununiei”, camerele TV au surprins-o pe Kira Hagi. Sora lui Ianis și-a stăpânit cu greu emoțiile.

Kira a avut o apariție spectaculoasă la biserica din Capitală. A îmbrăcat o rochie elegantă, cu umerii goi.

Și mama internaționalului român, Marilena Hagi, și-a stăpânit cu greu lacrimile. Ea a stat pe scaun, lângă Gică Hagi.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și