Închide meniul

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

Publicat: 15 iulie 2024, 23:23

Reclamă
CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

Cei de la CSA Steaua se bucură după un gol / Hepta

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1! Oferta a venit din partea Asociaţiei Ultima Redută 1947.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă CSA Steaua va accepta oferta asociaţiei non-profit, Ultima Redută 1947 va sprijini financiar clubul din Liga a 2-a.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

Potrivit fanatik.ro, planul fanilor din Asociaţia Ultima Redută 1947 ar fi unul pe 3 ani. Ei solicită, prin documentul trimis deja la clubul din Ghencea, înfiinţarea unui Comitet Director care să conducă CSA Steaua.

Din Comitetul Director ar urma să facă parte 2 persoane desemnate de MApN, 2 persoane din cadrul CSA Steaua şi 2 fotbaliști de legendă care să fi jucat minim 4 ani pentru ”roș-albaștri”, care să fi câștigat trofee și să aibă minimum 100 de meciuri pentru formația din Ghencea. Totodată, din Comitetul Director ar urma să facă parte şi un reprezentant al Asociaţiei Ultima Redută 1947, fără drept de vot.

Fanii din Asociaţia Ultima Redută 1947 speră că, prin această iniţiativă, clubul CSA Steaua va primi drept sportiv de promovare în Liga 1. Luna trecută, fanii din Asociaţia Ultima Redută 1947 au făcut o petiţie către Comisia Europeană, prin care au solicitat modificarea Legii Sportului, în aşa fel încât CSA Steaua să poată promova în Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

Incidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa

Au fost incidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa României. Ultraşii lui CSA Steaua, care au venit să îi încurajeze pe jucătorii de la Corvinul, nu au mai rezistat în momentul festivităţii de premiere.

FCSB s-a impus la scor de neprezentare şi şi-a trecut în palmares al şaptelea trofeu al Supercupei, după cele cucerite în 1994, 1995, 1998, 2001, 2006 şi 2013. Campionii Ligii 1 au declanşat fiesta pe arena celor de la CSA.

Până să primească medaliile de campioni, fotbaliştii antrenaţi de Elias Charalambous au petrecut în faţa fanilor din Peluza Nord. Aceştia au şi afişat un meci pentru rivali, în startul partidei.

Reclamă

Degeaba vă agitaţi, pentru noi nu exitaţi. Sunteţi surori printre fraţi!”, a fost scris pe un banner.

Nu aveţi niciun drept să vorbiţi de CSA, când voi nu ştiţi nimic despre Steaua şi istoria sa„, a fost replica fanilor de la CSA Steaua.

După ce s-a fluierat finalul meciului, fanii din Peluza Nord au început să scandeze: „Campionii, campionii„. A fost momentul în care nervii celor din Peluza Sud au cedat.

Ultraşii lui CSA Steaua au încercat să se ducă peste rivali, dar jandarmii au intervenit în forţă. S-au dat gaze lacrimogene şi au fost preîntâmpinate incidente mai grave.

 

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

22:45 15 iul.

FotoSărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024! Show total cu eroii lui Luis de la Fuente

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și