Închide meniul

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2024, 8:50

Reclamă
Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!

Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari - Oțelul 1-1

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu a avut o reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani. Oţelul Galaţi s-a impus cu cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Andone, antrenorul celor de la Botoşani, l-a acuzat pe Dorinel Munteanu ca l-a înjurat de la începutul meciului pe arbitrul Cristian Moldoveanu. În replică, antrenorul Oţelului a spus că injuriile au fost adresa unor oameni din staff.

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani

”Nu înțeleg de ce Bogdan Andone se leagă de mine. A fost un arbitraj care a dezavantajat ambele echipe. Dar el în loc să-și vadă de problemele de la echipa lui, se ia de mine.
Am avut o ieșire nervoasă, am înjurat, am folosit cuvinte dure, dar spre maseurii mei și spre preparatorul nostru fizic fiindcă nu se uitau la mine să mă anunțe care este starea lui Cisotti, care fusese lovit cu cotul în spate într-un moment în care noi eram sub presiune.

Am fost și eu avertizat, dar pentru proteste, nu fiindcă am înjurat arbitrii. Asta în condițiile în care publicul din spatele băncilor de rezerve m-a înjurat continuu. Nu sunt ușă de biserică, dar nu am înjurat arbitrajul!

Am fost cel mai suspendat antrenor din Liga 1, dar pentru gesturi, pentru proteste. Oricum, e urât din partea lui că dă într-un coleg de breaslă ca să-și ascundă astfel propriile slăbiciuni.
Păi ce a spus el la ieșirea de pe teren nu poate fi reprodus. Pe mine nu mă interesează ce zice sau ce face Bogdan Andone sau de FC Botoșani. Dar nu e normal să acuze așa un coleg”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Bogdan Andone s-a dezlănțuit după Botoșani – Oțelul 2-3

Bogdan Andone s-a dezlănțuit țuit după Botoșani – Oțelul 2-3! Antrenorul echipei patronate de Valeriu Iftime nu s-a controlat, la capătul partidei din etapa cu numărul 1 a sezonului de Liga 1.

La inverviu, Bogdan Andone a atacat arbitrajul și a spus că, în opinia sa, brigada a fost total nepregătită pentru această partidă.

De asemenea, antrenorul de la FC Botoșani a tras și un semnal de alarmă în legătură cu programul de meciuri din Liga 1. Andone nu înțelege cum meciul s-a putut juca la 38 de grade.

Reclamă

”Din punctul meu de vedere, total eronată această delegare. Această brigadă a fost total depășită de miza jocului, încălecată practic de banca adversarilor. Trebuia adus un arbitru cu personalitate și experiență.

Vreau să atrag atenția asupra programărilor. E luni seară și noi vom juca peste patru zile la Iași. S-a jucat la 38 de grade. Căldură infernală. Suntem singurii care au fost programați la patru zile. Vreau să primesc un răspuns.

De ce noi, de ce FC Botoșani? De ce cei care au jucat sâmbătă au două zile în plus pe această caniculă? Nu cred că ne vom reface. Noi, practic, am început acest campionat cu o etapă intermediară. Jucăm la trei zile. Vreau și eu să primesc un răspuns.

Suntem proștii campionatului? Noi nu avem aeroport la Botoșani și facem câte 10-15 ore pe drum și jucăm la trei-patru zile… Înseamnă că investițiile lui Iftime nu merită. Atât am avut de zis”, a spus Bogdan Andone, la digisport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și