Închide meniul

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie”

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2024, 17:01

Reclamă
„Toată lumea vine din urmă Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie

Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: "Fiecare e o adevărată bătălie"

Max Verstappen, pe podium la Silverstone, după Marele Premiu al Marii Britanii 2024 / Profimedia

Max Verstappen a vorbit despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1. După primele 12 etape ale sezonului avem deja 6 câştigători de curse, ultimele două Grand Prix-uri fiind câştigate de cei doi piloţi de la Mercedes, George Russell şi Lewis Hamilton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verstappen rămâne în continuare pe primul loc, fiind la o distanţă de 84 de puncte în faţa lui Lando Norris, pilotul aflat pe locul al doilea.

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „Fiecare cursă e o adevărată bătălie”

Max Verstappen, Carlos Sainz, Lando Norris, Charles Leclerc, George Russell şi Lewis Hamilton sunt câştigătorii de curse din 2024. În continuare lider în clasamentul piloţilor, Max Verstappen este extrem de încântat de faptul că şi rivalii săi au crescut nivelul şi se bucură că fiecare cursă reprezintă o adevărată bătălie pentru victorie:

„Am avut parte de ani grozavi. Bineînţeles, anul a început cu noi foarte competitivi, iar acum toată lumea vine din urmă. Fiecare cursă este o adevărată bătălie, iar asta e grozav.

Cred că acest lucru va continua până la finaul sezonului, aşa că nu ştim ce se va întâmpla. Asta este grozav pentru sport.

Reclamă
Reclamă 4

În general, e grozav să ai atâţia piloţi fantastici în Formula 1, care să facă victoriile dificile. Cred că toată lumea aştepta acest lucru şi cu siguranţă asta vor şi fanii Formulei 1. Acest sezon va continua să fie grozav”, a declarat Max Verstappen, citat de formula1.com.

Formula 1™ revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Ungariei. Cursa de la Hungaroring este duminică, de la ora 16:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

21:17

LIVE TEXTFCSB – Virtus 3-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Băluţă şi Edjouma, primele goluri ale sezonului

21:16

Surpriză uriaşă în preliminariile Champions League! Campioana din Andorra, calificare miraculoasă la loviturile de departajare

21:02

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Un jucător important al oltenilor, cedat la o altă echipă din Liga 1!

20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și