Închide meniul

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iulie 2024, 17:41

Reclamă
Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională!

Luis de la Fuente, în timpul unui meci al Spaniei/ Profimedia Images

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! Destinaţia selecţionerului Spaniei, în vârstă de 63 de ani, ar fi una surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis de la Fuente ar putea prelua naţionala Statelor Unite. Americanii sunt în căutarea unui selecţioner, după ce Gregg Berhalter a fost demis.

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

Potrivit washingtonpost.com, reprezentanţii lui Luis de la Fuente l-ar fi contactat deja pe directorul sportiv al Federației americane de Fotbal (USNMT).

Lovitură câștigătoare și apoi… o fugă neașteptată!”, au titrat jurnaliştii prestigioasei publicaţii americane.

Reprezentanții selecționerului echipei naționale masculine a Spaniei au contactat Federația americană de fotbal după demiterea lui Gregg Berhalter.

Reclamă
Reclamă 4

De la Fuente, în vârstă de 63 de ani, a condus Spania spre victoria în fața Angliei din finala Campionatului European, de pe «Olympiastadion» (2-1), încununând astfel un parcurs perfect în turneu

Crocker (n.r.: directorul sportiv al Federaţiei Americane de Fotbal) supervizează căutările, cu scopul de a angaja un nou antrenor, în locul lui Berhalter, înaintea amicalelor de pe teren propriu din septembrie, cu Canada și Noua Zeelandă, și înainte de marele eveniment din 2026, când Statele Unite vor găzdui Cupa Mondială alături de Mexic și Canada”, notează sursa citată.

Spaniolii i-ar oferi lui de la Fuente triplarea salariului de 600.000 de euro pe an, dar americanii ar fi dispuşi să îi plătească un salariu mai mare lui de la Fuente. Berhalter câştiga, cu tot cu prime, 2.1 milioane de euro pe an.

Reclamă

Gareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

Gareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei. Sub comanda sa, Anglia a disputat două finale de Campionate Europene, pierdute ambele, dramatic, cu Italia şi Spania.

Contractul lui Southgate ar fi expirat în acest an. Acesta a fost selecţioner timp de 8 ani, în care Anglia a disputat 102 meciuri. În cele 102 partide, Southgate a înregistrat 64 de victorii, 20 de egaluri şi 18 eşecuri, procentul de victorii vin de 65,2%.

Southgate e primul manager de la Alf Ramsey (1966) care a dus Anglia într-o finală majoră.

„Ca un englez mândru, a fost onoarea vieţii mele să fiu selecţionerul Angliei şi să joc pentru Anglia. A însemnat totul pentru mine şi am dat totul. Dar este timpul pentru o schimbare, pentru un capitol nou.

Echipa pe care am avut-o în Germania e plină de talente şi ei pot câştiga trofeul la care visăm cu toţii. Avem cei mai tari fani din lume şi încurajarea lor a însemnat totul pentru mine. Sunt un fan an Angliei şi voi rămâne aşa. Mulţumesc, Anglia, pentru tot”, a fost mesajul lui Gareth Southgate.

Southgate a condus Anglia la patru turnee majore, el atingând semifinalele World Cup 2018 şi sferturile Cupei Mondiale din 2022, din Qatar.

Gareth Southgate, după finala EURO 2024 pierdută de Anglia în faţa Spaniei

Gareth Southgate a anunţat după finala EURO 2024 pierdută de Anglia în faţa Spaniei (1-2) că va avea discuţii cu şefii fotbalului englez despre o eventuală despărţire, chiar dacă a dus Anglia în ultimele două finale de EURO.

Southgate a fost criticat în Anglia pentru lipsa de curaj. În finală, acesta a dovedit contrariul când l-a scos de pe teren pe Harry Kane, dar englezii îşi pun întrebarea dacă el este cel care a ordonat retragerea în apărare la 1-1. Un lucru care, cel mai probabil, i-a costat pe britanici trofeul.

„Nu cred că este un moment bun pentru a decide aceste lucruri. Trebuie să am aceste conversații cu oameni importanți din culise. Nu am de gând să discut asta public mai întâi.

Cred că Spania a fost cea mai bună echipă a turneului. Noi nu am ţinut destul de bine mingea, dar am fost în joc până în ultimele zece minute. Sunt devastat pentru toată lumea, serios. Jucătorii au fost absolut incredibili; sunt atât de mândru de ceea ce au făcut”, a spus Southgate, după Spania – Anglia 2-1.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

21:17

LIVE TEXTFCSB – Virtus 3-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Băluţă şi Edjouma, primele goluri ale sezonului

21:16

Surpriză uriaşă în preliminariile Champions League! Campioana din Andorra, calificare miraculoasă la loviturile de departajare

21:02

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Un jucător important al oltenilor, cedat la o altă echipă din Liga 1!

20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și