Închide meniul

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iulie 2024, 11:47

Reclamă
PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro

Colaj Profimedia

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Campioana Franţei se află în negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar o zi după ce Kylian Mbappe a fost prezentat oficial la Real Madrid, PSG a intensificat discuţiile pentru înlocuitorul starului francez.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe

Conform lui Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, PSG se află în discuţii avansate cu starul lui Napoli, Victor Osimhen. În cazul în care atacantul nigerian 25 se va înţelege cu PSG, Napoli are deja înlocuitor. Fosta campioană din Serie A îl vrea pe Romelu Lukaku.

PSG, care ar avea prima opţiune pentru transferul lui Osimhen, se luptă pentru această mutare cu Chelsea, dat şi cu mai multe cluburi din zona arabă. Victor Osimhen este cotat la 100 de milioane de euro de site-ul Transfermakt.

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Starul francez a ţinut primul discurs în calitate de jucător al celor de la Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

„Bună ziua tuturor! Voi încerca să vorbesc în spaniolă. Este incredibil că mă aflu aici, incredibil! Am visat mulţi ani că voi juca la Real Madrid, mi s-a îndeplinit visul şi sunt un băiat fericit. Vreau să îi mulţumesc preşedintelui. Le mulţumesc tuturor persoanelor care m-au ajutat să ajung aici. Sunt aici şi sunt jucătorul Madridului. Mama este aici şi plânge. Le mulţumesc tuturor din familia mea. Adevărul e că am multe emoţii. Înseamnă mult pentru mine să fiu aici. Sunt mândru să fiu la clubul visurilor mele şi la cel mai mare club din lume

Este o zi uimitoare. De când eram copil am avut un singur vis și a fi aici înseamnă foarte mult pentru mine. Mulțumesc madridistilor pentru că mi-au oferit dragostea lor de mulți ani. Acum am un alt vis, acela de a mă ridica la înălțimea istoriei acestui club. Îmi voi da viața pentru acest club și pentru această insignă„, a spus Kylian Mbappe, care a sărutat sigla clubului de pe piept.

Nebunie totală după ce Real Madrid a pus în vânzare tricouri cu numele lui Kylian Mbappe

S-a declanşat o nebunie totală, după ce Real Madrid a pus în vânzare tricouri cu numele lui Kylian Mbappe. Fanii campioanei Europei s-au grăbit să le cumpere încă din prima zi şi au dat peste cap chiar şi cele mai optimiste calcule ale oficialilor clubului.

Reclamă

Imediat după ce a fost făcut anunţul oficial, suporterii „galacticilor” au putut să cumpere tricouri cu numele lui Mbappe. Nici măcar preţul, de 170 de euro, nu i-a speriat. Cererea a fost atât de mare încă din prima zi, încât pe site-ul oficial a venit o înştiinţare.

„Ca urmare a cererii mari din prezent, articolele din această colecție pot întâmpina o întârziere la livrare de până la 4-6 săptămâni, indiferent de metoda de expediere selectată. Această întârziere va afecta atât comenzile exclusive pentru colecția Mbappé, cât și cele care combină produse din colecția Mbappé cu alte produse din magazinul online„, au fost anunţaţi fanii.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:35

Sergio Perez, ultimatum înaintea Marelui Premiu al Ungariei: „E foarte greu. Vor fi nevoiţi să îl scoată din echipă”

16:27

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo! Se va implica din nou la echipă, după patru ani! Anunţ de ultim moment

15:54

Nino Salukvadze va participa la a zecea ei ediţie la Jocurilor Olimpice, la Paris

15:38

Programul complet al Ligii a 2-a! Steaua – FC Argeş, în prima etapă

15:17

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani. Anunţul oficial al „galacticilor”

14:35

Phil Bauhaus şi Elmar Reinders au abandonat miercuri, în Turul Franţei

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și