Închide meniul

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

Publicat: 17 iulie 2024, 13:28

Reclamă
Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

Profimedia

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României. Mihai Stoichiţă a evitat să dea un răspuns categoric în privinţa deciziei lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Edi iordănescu s-a decis încă din timpul Campionatului European să nu mai continue la naţionala României. Mai mult, selecţionerul le-a comunicat decizia şi celor din staff.

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

Mihai Stoichiţă a oferit un primă reacţie din partea FRF şi a spus că încă se aşteaptă un răspuns concret din partea lui Edi Iordănescu. Acesta mai are contract până pe 30 iunlie contract cu FRF.

El are contract până în data de 30, până atunci trebuie să se hotărască, să ştim ce facem. N-ar fi frumos nici din partea noastră să…Feeling-ul meu nu prea contează foarte mult, feeling-ul lui e cel mai important lucru„, a spus Mihai Stoichiţă.

Edi Iordănescu pleacă de la naționala României

Edi Iordănescu pleacă de la naționala României! Din informațiile AS.ro, selecționerul e decis în proporție de peste 90% să părăsească banca primei reprezentative. Din câte se pare, Iordănescu și-a anunțat deja staff-ul, că va pleca, încă din Germania.

Reclamă
Reclamă 4

Din informațiile noastre, principalul motiv pentru care Iordănescu nu va mai continua este perioada grea prin care familia sa a trecut în ultimul timp. Din câte se pare, Edi va lua o pauză pentru a petrece timp alături de familie. Conform surselor AS.ro, Edi Iordănescu a anunțat staff-ul, la momentul respectiv, că va continua pe banca primei reprezentative doar dacă România va elimina Olanda, lucru care nu s-a întâmplat, din păcate.

Chiar dacă fotbalul romanesc nu merita un sfert de finala, dacă e să ne luăm după ultimele rezultate, Iordănescu își impusese ca obiectiv ajungerea în sferturile EURO 2024.

Edi Iordănescu a refuzat şi toate ofertele de la arabi

Chiar dacă a luat decizia să renunţe la naţională încă din Germania, Edi Iordănescu a mai luat o hotărâre surprinzătoare, aceea de a refuza toate ofertele venite din zona arabă.

Reclamă

Edi Iordănescu a primit o ofertă de nu mai puţin de cinci milioane de euro, din partea celor de la Al-Wahda. Conform surselor AntenaSport, tehnicianul a refuzat propunerea venită de la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, aceasta nu a fost singura ofertă pe care Edi Iordănescu a refuzat-o, imediat după ce România şi-a încheiat parcursul la EURO 2024.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:39

Dumitru Dragomir a făcut praf o candidată la titlu: „Nu e nici de locul 6”. Discurs vehement al fostului preşedinte LPF

18:23

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

18:23

Echipele româneşti şi-au aflat adversarele din preliminariile Cupei CEV şi Challenge Cup la volei

18:03

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

17:49

VideoJudeţul campionilor! Suceava e în top când vine vorba de canotaj! Lipă, Radiş şi soţii Cozmiuc provin din Moldova

17:13

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi! Anunţul făcut de LPF

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și