Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu le-a dat răspunsul final arabilor, după ofertele primite! Decizia luată de selecţioner

Publicat: 5 iulie 2024, 17:41

Reclamă
Edi Iordănescu le-a dat răspunsul final arabilor, după ofertele primite! Decizia luată de selecţioner

Edi Iordănescu le-a dat răspunsul final arabilor, după ofertele primite

Edi Iordănescu, pe banca României la meciul cu Ucraina de la EURO 2024/ Profimedia

Edi Iordănescu le-a dat răspunsul final arabilor. Acesta a refuzat toate ofertele primite, după parcursul României de la EURO 2024. Acest lucru însă nu garantează faptul că va continua pe banca naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a scris istorie alături de România, la EURO 2024, reuşind să câştige grupa şi să-i califice pe „tricolori” în optimi. După înfrângerea cu Olanda, Iordănescu Jr a dat de înţeles că va pleca de pe banca „tricolorilor”.

Edi Iordănescu le-a dat răspunsul final arabilor, după ofertele primite

Edi Iordănescu a primit o ofertă de nu mai puţin de cinci milioane de euro, din partea celor de la Al-Wahda. Conform surselor AntenaSport, tehnicianul a refuzat propunerea venită de la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, aceasta nu a fost singura ofertă pe care Edi Iordănescu a refuzat-o, imediat după ce România şi-a încheiat parcursul la EURO 2024.

Refuzurile lui Edi Iordănescu nu înseamnă însă că va continua pe banca naţionalei. După eşecul cu Olanda, din optimile EURO 2024, acesta a dat de înţeles că îşi doreşte să ia o pauză, pentru a dedica timp familiei sale.

Reclamă
Reclamă 4

„Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a declarat Edi Iordănescu, după înfrângerea cu Olanda de la EURO 2024.

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu! Numele spectaculos propus la naţionala României

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu pentru postul de selecţioner al României. Cel puţin aşa susţine Florin Prunea, care anunţă că preşedintele Federaţiei e obligat acum să îi satisfacă mai multe dorinţe selecţionerului care ne-a dus în optimile EURO 2024.

Burleanu a anunţat la rândul lui că într-o săptămână va avea un răspuns de la Iordănescu.

Reclamă

„Consider că Răzvan Burleanu trebuie să facă toate eforturile pentru păstrarea lui Edi Iordănescu, dar tare îmi e că Burleanu deja are în cap o altă soluție. Și știți de ce? Acum, Burleanu trebuie să danseze după cum îi va cântă Edi Iordănescu și nu mai merge să îi plătești staff-ul așa cum o faci acum.

Dacă îl respectai pe Edi Iordănescu, mă refer la munca sa și a celor din staff-ul său, atunci rezolvai problema cu el înaintea plecării la EURO, nu acum când știi că Edi îți va pune clar niște condiții dacă îl vrei în continuare la națională.

În momentul de față cred că Edi e cea mai bună soluție. A format și a unit un grup în care nu avem prea multe soluții individuale așa cum era pe vremea mea. Și noi aveam un grup unit, dar aveam și o grămadă de soluții individuale, iar în meciurile grele contează foarte mult să ai și astfel de jucători”, a spus Prunea, citat de prosport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:38

„Sunt convins!” Raul Rusescu știe care va fi tactica FCSB-ului, în noul sezon! Cum va trata campioana meciurile din noua stagiune

18:32

Un jucător al FCSB-ului ar putea ajunge la Farul! A luat decizia de a pleca după ce a fost criticat de Gigi Becali!

17:58

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

17:50

Apare o nouă regulă în noul sezon de Liga 1! Kyros Vassaras a venit cu toate detaliile: „Responsabilitatea trebuie împărțită”

17:45

Elena Rybakina s-a calificat în sferturi la Wimbledon! Ea va avea parte de un duel „de foc”, cu Elina Svitolina

17:21

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas” 6 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României
Citește și