Închide meniul

Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2024, 14:02

Reclamă
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi

Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi

Gigi Becali, în propria maşină / Hepta

Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi. Patronul de la FCSB nu şi-a început ziua de miercuri în cel mai fericit mod, el fiind implicat într-un accident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a renunţat miercuri la serviciile lui Ionuţ Luţu, dar a făcut un accident, chiar lângă lăcaşul de cult despre care a zis întotdeauna că va fi „cea mai frumoasă biserică din lume”.

Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi

Conform colegilor de la spynews.ro, Becali a fost implicat într-un accident, din fericire, minor, din cauza traficului dificil din Pipera, de la primele ore ale dimineţii. Becali s-a ciocnit de o maşină în care se aflau două femei.

Conform sursei citate, Becali a fost surprins vorbit la telefon câteva zeci de minute, înainte să le transmită celor două femei că pot pleca de la faţa locului. Asta în contextul în care, la o mică distanţă, avusese loc un accidenta mai grav, iar în spatele celor două maşini ajunsese o autospecială pentru a interveni.

Gigi Becali a ajuns cu bolidul în şant în noiembrie 2023

Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată după accidentul în urma căruia a ajuns cu bolidul în şanţ. Patronul a ajuns la Poliţie dimineaţa, la ora 3, pentru a fi testat antidrog şi alcoolemie.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti. Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc. Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi”, spunea atunci Becali.

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei oraşului Pantelimon. Patronul de la FCSB a fost testat de alcoolemie şi antidrog, după accidentul în urma căruia a lăsat limuzina de lux pe câmp.

Becali a luat decizia e nu-i mai face plângere penală celui din cauza căruia s-a produs accidentul, dacă acesta îl va căuta să-şi ceară iertare. Omul de afaceri s-a amuzat pe seama faptului că a fost supus testelor menţionate mai sus.

Reclamă

„Păi le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el.

Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea.

Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic. A reparat-o, mă! Uite, e asta!”, spune un reporter. „Nu e, mă, asta. Asta e alta, a ginerelui meu”, a spus Becali.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:49

VideoJudeţul campionilor! Suceava e în top când vine vorba de canotaj! Lipă, Radiş şi soţii Cozmiuc provin din Moldova

17:13

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi! Anunţul făcut de LPF

17:10

„De unde a scos asta?” Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

16:59

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 iulie

16:51

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul transfer: „A învăţat deja cele mai importante cuvinte în limba română”

16:35

Sergio Perez, ultimatum înaintea Marelui Premiu al Ungariei: „E foarte greu. Vor fi nevoiţi să îl scoată din echipă”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și