Închide meniul
Foto

„Nu poate, oricât ar încerca!” Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român

Publicat: 17 iulie 2024, 21:51

Reclamă
„Nu poate, oricât ar încerca!” Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea/ Instagram

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Aceasta a oferit detalii neştiute despre milionarul român, despre relaţia acestuia cu copiii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este la al treilea mariaj, fiind căsătorit cu Valentina Pelinel din 2018 (vezi galeria foto de la finalul articolului). Cei doi au împreună trei copii, pe Milan şi gemenele Indira şi Rania.

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea

Valentina Pelinel a fost întrebată despre relaţia pe care Cristi Borcea o are cu cei trei copii. Aceasta a dezvăluit că milionarul nu poate să fie dur cu ei, şi oricât ar încerca să se opună anumitor dorinţe ale lor, le face întotdeauna pe plac.

„Nu poate să fie dur cu copiii, oricât ar încerca el. Îi iubește foarte mult și e sensibil la capitolul acesta. De cele mai multe ori, dacă nu dobândesc ceva de la mine, obțin de la el. El e genul care, chiar dacă le zice nu, până la urmă se înmoaie”, a declarat Valentina Pelinel, conform viva.ro.

De asemenea, Valentina Pelinel a dezvăluit şi faptul că atât ea, cât şi Cristi Borcea se implică activ în educaţia copiilor lor.

Reclamă
Reclamă 4

Amândoi ne implicăm în creșterea copiilor. E normal, fiindcă au doi părinți, dar, pe de altă parte, mama e cea care trebuie să se ocupe în principal, că așa e normal să fie. Copiii au nevoie să simtă prezența ambilor părinți. Facem activități împreună, mai ales în weekend, când avem mai mult timp. Mergem în parc, la locurile de joacă, la restaurante.

Încercăm să avem activități cu toți trei, dar, uneori, pentru Milan poate să devină plictisitor, deoarece Indira și Rania preferă alt gen de jocuri, el poate vrea la un bowling, dar cumva îi împăcăm pe toți. Vara mergem la plajă, în diverse locații, îi luăm cu noi în vacanță. Avem și vacanțe cu ei, dar și unele în care mergem doar noi doi„, a mai spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea nu se poate abține, nici după ce și-a sărit din schemă fosta soție

Cristi Borcea nu se poate abține, nici după ce și-a sărit din schemă fosta soție. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Valentina Pelinel, aceasta mărturisind totul, după afacerea de nouă milioane de euro reușită de milionarul român.

Reclamă

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au relaxat la hotelul de la malul mării, care a fost deținut de Mihaela Borcea. Milionarul român și-a sărit din schemă fosta soție și a luat decizia de a vinde hotelul.

Valentina Pelinel a fost cea care a dezvăluit faptul că Cristi Borcea încă nu stă departe de fostul său hotel, pe care l-a vândut în schimbul sumei de nouă milioane de euro.

„Hotelul nu mai este al nostru. Dar ne simțim la fel de bine. Acum suntem aici, în resort, cu toți cei șase copii. Vom mai sta câteva zile. Ne pare rău, dar nu mai aveam timp să ne ocupăm de el. Mai avem doar hotelul din Timișoara”, a declarat Valentina Pelinel, conform cancan.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

23:17

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

23:16

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

1 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 2 Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!” 3 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 4 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 5 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 6 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Citește și