Închide meniul
Foto

Cristi Borcea nu se poate abține, nici după ce și-a sărit din schemă fosta soție! Ce dezvăluire a făcut chiar Valentina Pelinel

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2024, 9:09

Reclamă
Cristi Borcea nu se poate abține, nici după ce și-a sărit din schemă fosta soție! Ce dezvăluire a făcut chiar Valentina Pelinel

Cristi Borcea nu se poate abţine, nici după ce şi-a sărit din schemă fosta soţie

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea nu se poate abține, nici după ce și-a sărit din schemă fosta soție. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Valentina Pelinel, aceasta mărturisind totul, după afacerea de nouă milioane de euro reușită de milionarul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au relaxat la hotelul de la malul mării, care a fost deținut de Mihaela Borcea. Milionarul român și-a sărit din schemă fosta soție și a luat decizia de a vinde hotelul.

Cristi Borcea nu se poate abține, nici după ce și-a sărit din schemă fosta soție

Valentina Pelinel a fost cea care a dezvăluit faptul că Cristi Borcea încă nu stă departe de fostul său hotel, pe care l-a vândut în schimbul sumei de nouă milioane de euro.

Soția milionarului român a transmis că are ceva regrete cu privire la faptul că hotelul de pe litoral nu îi mai aparține soțului ei, însă a recunoscut și care a fost, de fapt, motivul pentru care acesta a fost vândut.

Valentina Pelinel a mai transmis că după ce a vândut hotelul din stațiunea Olimp, Cristi Borcea mai deține doar hotelul din Timișoara.

Reclamă
Reclamă

Hotelul nu mai este al nostru. Dar ne simțim la fel de bine. Acum suntem aici, în resort, cu toți cei șase copii. Vom mai sta câteva zile. Ne pare rău, dar nu mai aveam timp să ne ocupăm de el. Mai avem doar hotelul din Timișoara”, a declarat Valentina Pelinel, conform cancan.ro.

Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea

Mihaela Borcea a dezvăluit cum a marcat-o divorțul dureros de Cristi Borcea. Aceasta a oferit declarații despre dezamăgirile suferite de-a lungul vieții sale, la 13 ani de la separarea de milionarul român.

Chiar dacă și-a refăcut viața și vrea să ajungă în fața altarului cu partenerul ei, Mihaela Borcea recunoaște că a învățat o lecție, după dezamăgirile uriașe trăite în trecut. Aceasta a declarat că a devenit mai puternică în urma obstacolelor traversate, privindu-le ca pe oportunități ulterior.

Reclamă

Familia și relațiile cu cei dragi constituie surse constante de bucurie și împlinire. Faptul că am avut oportunitatea să fiu mamă și să contribui la creșterea și educarea copiilor mei reprezintă una dintre cele mai mari satisfacții ale mele. În ceea ce privește dezamăgirile, pot spune că am învățat lecții importante din momentele dificile și am devenit mai puternică în urma acestor încercări.

Poate că unele proiecte nu au avut rezultatele dorite, dar am privit fiecare obstacol ca pe o oportunitate de creștere și învățare. De asemenea, dezamăgirile interpersonale m-au învățat să discern mult mai bine relațiile și să investesc în conexiuni autentice și de încredere. În ansamblu, fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă, a contribuit la formarea mea ca individ și la evoluția parcursului meu de viață”, a declarat Mihaela Borcea, conform viva.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. Cifrele ireale ale starului portughez

19:40

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!”

19:27

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

19:10

LIVE TEXTCFR Cluj – Poli Iaşi 2-0! Kamara şi Louis Munteanu au marcat după două cornere. Start perfect pentru echipa lui Petrescu

19:10

Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement

19:00

SCM Rm. Vâlcea – Dunajska 28-26. Victorie muncită pentru vâlcence în preliminariile European League

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 6 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”
Citește și