Închide meniul

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 21:57

Reclamă
Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB - Maccabi! De ce s-a enervat: "O tâmpenie mai mare nu am auzit"

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a fost scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei României nu este de acord cu statutul de favorită al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Mihai Stoica nu înţelege nici cu lotul celor de la Maccabi Tel Aviv este mai slab cotat decât cel al FCSB-ului, în condiţiile în care formaţia din Israel îşi permite să plătească salarii mult mai mari decât la campioana României.

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

Mihai Stoica consideră în continuare că echipa sa are şanse de a se califica în turul 3 preliminar UEFA Champions League, dar este de părere că Maccabi este favorită în această dublă:

„O tâmpenie mai mare decât cota lui Maccabi n-am auzit în viața mea. Antrenorul are 700.000 de euro salariu, sunt jucători cu salarii mult mai mari. Media e mult mai mare de 700.000 de euro. La ei, un salariu mic e de 450.000 de euro. Academia lor are buget mai mare ca echipele de Liga 1 din campionatul lor. E o echipă specială.

Campionatul lor mult peste nivelul nostru. Am convingerea că avem șansa noastră și vom juca bine, dar să nu batem câmpii. Jucătorul lor numărul 1, Eran Zahavi, a avut 20 de milioane salariu în China și a fost golgeter când nu juca oricine în China, erau Ramirez, Oscar, Alex Teixeira.

Reclamă
Reclamă 4

La 34 de ani, a semnat cu PSV, cu Gakpo în echipă. A fost titular și marca cu regularitate, e un fotbalist foarte bun. Ne batem cu șanse reale, dar trebuie să fim foarte buni. Sunt favoriți, clar”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Gigi Becali, discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali a avut un discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv, din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Becali a spus că FCSB trebuie să o elimine pe Maccabi Tel Aviv, având în vedere diferenţa de valoare a loturilor.

Gigi Becali a analizat adversara campioanei României din al doilea tur preliminar şi a ajuns la concluzia că echipa sa ar trebui să o elimine.

Reclamă

„Ce atâta de bună? Dacă e 23 de milioane lotul. Echipa nu e rea, dar nu e peste noi. 23 e mai mare decât 34? Eu văd că cel mai valoros al lor e 4 milioane. Îl iei pe Olaru cu 4 milioane, nu-l iei.

N-am zis că o să fie simplu. Dar normal e să o scoatem. Că 34 e mai mare decât 23″, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

23:17

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

23:16

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

1 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 2 Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!” 3 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 4 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 5 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 6 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Citește și