Închide meniul

Gigi Becali, discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv: „Nu e peste noi! Pe Olaru nu poţi să-l iei cu atâţia bani!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iulie 2024, 8:38

Reclamă
Gigi Becali, discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv: „Nu e peste noi! Pe Olaru nu poţi să-l iei cu atâţia bani!

Gigi Becali, discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a avut un discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv, din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Becali a spus că FCSB trebuie să o elimine pe Maccabi Tel Aviv, având în vedere diferenţa de valoare a loturilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a analizat adversara campioanei României din al doilea tur preliminar şi a ajuns la concluzia că echipa sa ar trebui să o elimine.

Gigi Becali, discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv

„Ce atâta de bună? Dacă e 23 de milioane lotul. Echipa nu e rea, dar nu e peste noi. 23 e mai mare decât 34? Eu văd că cel mai valoros al lor e 4 milioane. Îl iei pe Olaru cu 4 milioane, nu-l iei.
N-am zis că o să fie simplu. Dar normal e să o scoatem. Că 34 e mai mare decât 23„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus

Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus. Patronul roş-albaştrilor a dat de înţeles cum va arăta de acum atacul campioanei României. Becali i-a lăudat pe Alexandru Musi şi pe Daniel Popa. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că îl preferă pe Popa lui David Miculescu.

Cum să nu mă uit? Dacă nici la ăsta nu mă uit, când mă distrez. A fost spectacol, frumos.

Reclamă
Reclamă 4

Am tras concluzia Musi, am tras concluzia Daniel Popa. Jucători valoroşi. E posibil ca Musi să îi ia locul lui Coman. O să fie luptă între Musi şi Popescu. E talentat (n.r: Musi).

Mie îmi place mai mult de Popa decât de David”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Becali a transmis, totodată, că Băluţă şi Marius Ştefănescu sunt titulari incontestabili la FCSB. „Băluţă, şi dacă îl critic, concluzia e una. E jucător de bază. Chiar dacă îl critic. Sau Ştefănescu. E jucător de bază. Anul trecut vă spuneam că Băluţă e cel mai important. De ce îl critic? Nu înseamnă că dacă e jucător de bază nu îl mai critic”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:35

Phil Bauhaus şi Elmar Reinders au abandonat miercuri, în Turul Franţei

14:19

EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României

13:28

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

13:03

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali: „Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea!”

13:01

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid: „Transferurile le face el sau băiatul ăla de 31 de ani”

12:48

Programul derby-urilor din Grecia, din sezonul 2024-2025. Răzvan Lucescu îşi apără trofeul, exclusiv în AntenaPLAY

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și