Închide meniul

Louis Munteanu, dorit în La Liga! Atacantul poate prinde un transfer de vis! Echipa care îl are pe listă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 10:02

Reclamă
Louis Munteanu, dorit în La Liga! Atacantul poate prinde un transfer de vis! Echipa care îl are pe listă

Louis Munteanu, dorit în La Liga

Louis Munteanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Louis Munteanu este dorit în La Liga. Atacantul român poate prinde un transfer de vis, în această vară, Espanyol fiind echipa care îl are pe listă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu este la mare căutare, fiind dorit şi de echipele care se luptă la titlu în Liga 1. Rapid, FCSB şi CFR Cluj l-au avut şi ele pe lista de transferuri pe vârful de 22 de ani.

Louis Munteanu, dorit în La Liga

Conform italienilor, Espanyol a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu. Jurnaliştii din Peninsulă au notat faptul că spaniolii ar forţa un transfer definitiv al internaţionalului român.

Espanyol a promovat în această vară în La Liga, după barajul câştigat categoric cu Real Oviedo, scor 3-0, după cele două meciuri disputate.

Italienii au mai transmis faptul că întâlnirea decisivă între agentul lui Louis Munteanu şi oficialii celor de la Fiorentina va avea loc săptămâna viitoare, urmând să se decidă viitorul atacantului român.

Reclamă
Reclamă 4

La această întâlnire vor fi evaluate propunerile, iar agentul va înțelege intențiile Fiorentinei, după revenirea tânărului după împrumutul la Farul. Fiorentina a estimat valoarea jucătorului la 4 milioane, dar pot fi adăugate și bonusuri pentru îndeplinirea obiectivelor„, au notat italienii de la violanews.com.

Recent, presa din Italia a mai transmis că pe lângă cele trei cluburi din Liga 1 care îl au pe listă pe Louis Munteanu, echipe din Turcia, Belgia şi Italia au mai pus ochii pe internaţionalul român.

Până la un eventual transfer, Louis Munteanu a revenit în lotul Fiorentinei şi se pregăteşte alături de trupa din Serie A.

Reclamă

„Dan Petrescu şi-l doreşte!” Anunţ despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Cristi Balaj a făcut un anunţ despre transferul lui Louis Munteanu, la CFR Cluj, mărturisind că Dan Petrescu îl doreşte la echipa sa pe atacantul român de 22 de ani.

Fostul arbitru a confirmat, din nou, faptul că CFR Cluj insistă pentru transferul lui Louis Munteanu. Balaj s-a declarat convins de faptul că formaţia din Gruia are anumite avantaje în lupta pentru semnătura atacantului român.

„Mă gândesc că există mai multe oferte. Probabil că au avut discuții mai multe cei de la FCSB cu Fiorentina. CFR Cluj are anumite atuuri pe care alte echipe nu le au.

Dan Petrescu și-l dorește enorm pe Louis Mounteanu. E o garanție că ar avea un mediu sănătos. Ce pot să vă spun este că Dan Petrescu și-l dorește. Fiorentina poate vrea ca el să evolueze într-un campionat mai puternic. La CFR Cluj ar avea un mediu propice pentru viitorul lui.

Dan Petrescu a introdus pe teren doi jucători U21. Există această deschidere pentru tineri. Ne dorim mulți români valoroși. Nu m-ar mira ca el să își dorească să ajungă la Cluj”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:09

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”

15:00

„A lovit o bordură! Are nasul lovit!” Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti! Viorel Moldovan a dezvăluit totul

14:35

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

14:31

Cursa de 100 de m liber de la Jocurile Olimpice 2024, unde Popovici vrea să scrie istorie, analizată de Cesar Cielo

14:18

Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Lovitura uriaşă dată de clujeni

13:20

Haukur Thrastarson, noul coordonator de joc al lui Dinamo

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României 6 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
Citește și