Închide meniul

„Dan Petrescu şi-l doreşte!” Anunţ de ultim moment despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 20:58

Reclamă
„Dan Petrescu şi-l doreşte! Anunţ de ultim moment despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

"Dan Petrescu şi-l doreşte!" Anunţ de ultim moment despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Dan Petrescu şi Louis Munteanu/ Colaj Profimedia

Cristi Balaj a făcut un anunţ de ultim moment despre transferul lui Louis Munteanu, la CFR Cluj, mărturisind că Dan Petrescu îl doreşte la echipa sa pe atacantul român de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj este foarte aproape să fie numit din nou preşedinte la CFR Cluj, după ce la finalul sezonului trecut, a demisionat.

„Dan Petrescu şi-l doreşte!” Anunţ de ultim moment despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Fostul arbitru a confirmat, din nou, faptul că CFR Cluj insistă pentru transferul lui Louis Munteanu. Balaj s-a declarat convins de faptul că formaţia din Gruia are anumite avantaje în lupta pentru semnătura atacantului român.

Cristi Balaj a mai subliniat că decizia finală le aparţine celor de la Fiorentina, echipă cu care Louis Munteanu este sub contract.

„Mă gândesc că există mai multe oferte. Probabil că au avut discuții mai multe cei de la FCSB cu Fiorentina. CFR Cluj are anumite atuuri pe care alte echipe nu le au.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Petrescu și-l dorește enorm pe Louis Mounteanu. E o garanție că ar avea un mediu sănătos. Ce pot să vă spun este că Dan Petrescu și-l dorește. Fiorentina poate vrea ca el să evolueze într-un campionat mai puternic. La CFR Cluj ar avea un mediu propice pentru viitorul lui.

Dan Petrescu a introdus pe teren doi jucători U21. Există această deschidere pentru tineri. Ne dorim mulți români valoroși. Nu m-ar mira ca el să își dorească să ajungă la Cluj”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Louis Munteanu, la mare căutare! CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă pentru transferul românului

CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă în privinţa transferului lui Louis Munteanu, atacantul român fiind la mare căutare. Presa din Italia a făcut anunţul despre internaţionalul român.

Reclamă

Conform firenzeviola.it, Louis Munteanu este dorit de echipe din Italia, Belgia şi Turcia, pe lângă cele trei formaţii din România, CFR Cluj, Rapid şi FCSB.

Oficialii Fiorentinei vor să-l cedeze pe Louis Munteanu, deoarece antrenorul echipei nu este interesat de serviciile sale. Astfel, italienii speră să obţină câteva milioane, în schimbul unei mutări definitive ale internaţionalului român, notează sursa citată anterior.

„Louis Munteanu are cele mai multe oferte, poate alege dintr-o duzină de propuneri. Trei vin din România, ţara jucătorului, unde este respectat şi a evoluat în sezoanele recente, sub formă de împrumut, la Farul. Alte oferte vin din Turcia, Belgia şi chiar Italia, cluburile şi-au exprimat ddeja interesul.

Jucătorului îi expiră contractul în acest sezon, Fiorentina ar putea obţine câteva milioane în schimbul său. Asta dacă clubul nu îi va reînnoi contractul, de teamă că va „exploda””, au anunţat italienii, conform sursei citate anterior.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

21:57

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

21:56

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare! Anunţul de ultim moment al clubului: „Pentru cine nu ştie!”

21:36

„Nu ne-am înţeles!” Victor Angelescu, reacţie fermă despre plecarea lui Albion Rrahmani! Ce a spus despre viitorul atacantului

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și