Închide meniul

„A lovit o bordură! M-am speriat când l-am văzut!” Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti! Viorel Moldovan a dezvăluit totul

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 15:00

Reclamă
„A lovit o bordură! M-am speriat când l-am văzut! Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti! Viorel Moldovan a dezvăluit totul

Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti

Neil Lennon, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Neil Lennon a făcut un incident teribil în Bucureşti, în urma căruia s-a ales cu lovituri vizibile. Antrenorul celor de la Rapid a căzut de pe bicicletă, în parcul Herăstrău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a avut un start ratat în Liga 1, pe banca Rapidului. Giuleştenii au remizat cu UTA, în deplasare, scor 1-1. În următoarea etapă, trupa de sub Grant va primi vizita celor de la CFR Cluj.

Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti

Viorel Moldovan a dezvăluit prin ce a trecut Neil Lennon. Preşedintele de la Rapid a recunoscut că s-a speriat atunci când l-a văzut pe tehnicianul nord-irlandez, deoarece credea că incidentul a fost unul mai grav.

De asemenea, Moldovan a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Neil Lennon a căzut de pe bicicletă şi s-a lovit de o bordură.

Eu m-am speriat când l-am văzut la antrenament. A căzut de pe bicicletă în Herăstrău. Am înțeles că a lovit o bordură. Are nasul lovit, tibiile, genunchii. M-am speriat când l-am văzut așa. Face sport, joacă puddle mult.

Reclamă
Reclamă 4

L-ai văzut ca mijlocaș? Am crezut că e mult mai grav accidentul. Bine că nu și-a rupt nimic, e solid„, a declarat Viorel Moldovan, conform fanatik.ro.

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid, 1-1 cu UTA. Şumi a susţinut că nu îşi dă seama cine face transferurile la Rapid, antrenorul sau directorul sportiv.

„Ca antrenor, îţi faci o filozofie şi o strategie în funcţie de jucătorii pe care îi ai la dispoziţie, de modulul pe care-l alegi. Tu trebuie să îl faci în funcţiile de calităţile pe care le au jucătorii tăi.

Reclamă

Nu vii la o echipă să faci nu ştiu câte transferuri, nu ştiu dacă le face Lennon sau băiatul ăla de 31 de ani (n.r. Daniel Sandu). În momentul în care… tu nu vei fi la nesfârşit, că se va despărţi de domnul Lennon într-un an sau doi.

Tu te încarci cu jucătorii respectivi care sunt aduşi ca tu să formezi un modul de joc făcând aceste transferuri. Eu unde am antrenat în străinătate, în Turcia când m-am dus, am ales modulul în funcţie de jucătorii pe care-i aveam la echipă.

Mă gândeam ce pot să joc. Nu există în bagajul unui antrenor să fii pregătit şi să pregăteşti echipa doar pentru un modul de joc. Trebuie tot timpul să ai soluţia de avarie, să ai planul B.

Ce se întâmplă dacă domnul Lennon pleacă peste 7 etape? Şi vine un alt antrenor care nu vrea să joace modulul ăsta… Cum poţi să joci alt sistem când tu nu mai ai extreme?”, a spus Marius Şumudică, citat de fanatik.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Dusan Tadic s-a retras de la naționala Serbiei, după EURO 2024! Vedeta a făcut anunțul oficial

18:28

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul a postat prima imagine de la antrenamentul cu noua echipă

18:18

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB: „Vom juca cu cel mai bun 11!”

17:47

Dan Petrescu, noi lovituri la CFR Cluj! Neluțu Varga s-a înțeles cu 2 jucători, după ce a anunțat transferul lui Louis Munteanu

17:43

Oficial! Adrien Rabiot a plecat de la Juventus Torino! Compariţie cu Zinedine Zidane în mesajul de adio

17:23

Antrenorul lui Paksi, declarație uluitoare înainte de meciul cu Corvinul, după 0-4 în tur: „Echipa noastră este mai bună!”

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și