Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman a ajuns în cantonamentul noii echipe! I s-a făcut „botezul” pe „Made in Romania”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 8:22

Reclamă
Florinel Coman a ajuns în cantonamentul noii echipe! I s-a făcut „botezul pe „Made in Romania

Florinel Coman a ajuns în cantonamentul noii echipe

Florinel Coman a ajuns în cantonamentul noii echipe/ Instagram

Florinel Coman a ajuns în cantonamentul noii sale echipe, Al Gharafa. Oficialii arabi i-au dedicat un clip special lui „Mbappe”, clip care avea pe fundal celebra melodie, „Made in Romani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a semnat cu Al Gharafa, în această vară. Arabii i-au plătit lui Gigi Becali suma de 5,25 milioane de euro.

Florinel Coman a ajuns în cantonamentul noii echipe

Florinel Coman s-a alăturat lotului lui Al Gharafa, după o perioadă de pauză. Echipa sa desfăşoară un cantonament în Slovacia, acolo unde are programte mai multe partide amicale, înainte de startul noului sezon.

Florinel Coman a fost primit cu căldură la noua sa echipă, iar în clipul video publicat de Al Gharafa, acesta este surprins îmbrăţişându-şi noii coechipieri.

Pentru fundalul clipului video, arabii au ales o melodie românească, „Made in Romania”, pe care au petrecut mai multe echipe mari din străinătate, în această vară.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by AL GHARAFA SC | نادي الغرافة (@algharafaclub)

Lui Florinel Coman i s-a făcut şi „botezul”, în cantonamentul celor de la Al Gharafa. „Mulţumesc pentru sprijin„, a declarat internaţionalul român, în videoclipul postat.

„Coman a ajuns în cantonamentul lui Al Gharafa”, a fost mesajul care a însoţit clipul postat de noua echipă a lui Florinel Coman.

Reclamă

Florinel Coman ar putea debuta chiar mâine la noua sa echipă, în cadrul amicalului pe care Al Gharafa îl va disputa cu Zwollen. Noua echipă a lui Florinel Coman se va mai duela cu altre trei echipe, Al-Sharjah, Al-Ahli şi Apollon Limassol, în stagiul de pregătire din Slovacia, care se va încheia pe 1 august.

Pe 9 august, Al Gharafa va debuta în noul sezon din prima ligă din Qatar. Echipa lui Florinel Coman se va duela cu Al-Khor în prima rundă, fiind ocazia românului de a debuta într-un meci oficial.

În cazul în care nu va prinde minute în meciul cu Al-Khor, Florinel Coman va avea ocazia să debuteze într-un meci oficial pe 13 august, atunci când echipa românului se va duela cu învingătoarea dintre Sepahan şi Al Shabab, în al doilea tur preliminar din Liga Campionilor Asiei, competiţie care e live în AntenaPLAY.

Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB

Florinel Coman a transmis un mesaj superb după despărțirea de FCSB, prin intermediul rețelelor de socializare. Jucătorul care s-a despărțit de echipa lui Gigi Becali în această vară nu i-a uitat pe fani și a făcut o postare care a strâns rapid mii de aprecieri.

Florinel Coman a făcut o postare prin care le-a mulțumit fanilor, dar și staff-ului, pentru momentele petrecute la FCSB. Fosta vedetă a roș-albaștrilor le-a transmis succes atât susținătorilor, cât și foștilor colegi și speră că va avea ocazia să îi facă, din nou, fericiți pe suporteri.

„Dragi Steliști,

După 7 ani extraordinari petrecuţi împreună, a venit momentul să vă spun “la revedere”.

Vreau să mulțumesc din suflet întregului staff al FCSB pentru tot sprijinul, încrederea și momentele frumoase pe care le-am trăit împreună.

Îmi amintesc cu bucurie ziua în care mi-am inceput călătoria alături de voi şi datorită vouă am reuşit să devin omul care sunt astăzi.

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără suportul necondiţionat al fanilor, cărora vreau să le mulţumesc din suflet şi pe care îi rog să susţină, să sprijine şi să fie alături de echipă în continuare.

Vă doresc mult succes în continuare şi sper ca drumurile noastre să se intersecteze din nou”, a scris Florinel Coman, pe Instagram.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:24

Jocurile Olimpice 2024 | Un australian şi-a amputat degetul pentru a ajunge la Paris: „Încă trebuie să mă obişnuiesc cu asta”

13:09

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să transfere un „tricolor”! Giovanni Becali a confirmat totul: „M-au sunat!”

12:50

VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05

12:49

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și