Închide meniul
Foto

Ce mesaj a primit fiica lui Ion Ţiriac de la mama ei, în ziua în care a împlinit 27 de ani! Imagini unice din copilărie

Publicat: 19 iulie 2024, 8:42

Reclamă
Ce mesaj a primit fiica lui Ion Ţiriac de la mama ei, în ziua în care a împlinit 27 de ani! Imagini unice din copilărie

Ce mesaj a primit fiica lui Ion Ţiriac de la mama ei, în ziua în care a împlinit 27 de ani

Ioana Țiriac/ Instagram

Fiica lui Ion Ţiriac a primit un mesaj de la mama ei, în ziua în care a împlinit 27 de ani. Sophie Ayad, cea care s-a iubit cu miliardarul român şi i-a dăruit acestuia doi copii, a făcut o postare emoţionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac împlineşte astăzi vârsta de 27 de ani. Ea este unica fiică a celui mai bogat român şi este de o frumuseţe răvăşitoare (vezi galeria foto de la finalul articolului).

Ce mesaj a primit fiica lui Ion Ţiriac de la mama ei, în ziua în care a împlinit 27 de ani

Sophie Ayad, jurnalista cu origini egiptene, a postat mai multe fotografii cu Ioana Ţiriac, de pe vremea când aceasta era un copil. Marea iubire a lui Ion Ţiriac a avut şi un mesaj emoţionant pentru fiica ei.

„Cel mai fericit la mulţi ani, pentru fiica mea. Te iubesc atât, atât de mult. Fata mea pentru totdeauna”, a transmis Sophie Ayad, pe contul ei de Instagram.

Sophie Ayad a postat fotografii cu Ioana Ţiriac din mai mulţi ani, o fotografie fiind dintr-o vacanţă în Zanzibar, din 2001, în timp ce o altă fotografie o înfăţişează pe Ioana în Munchen, în 2012.

Reclamă
Reclamă 4

Sophie Ayad a format un cuplu cu Ion Ţiriac timp de nouă ani, din 1994 şi până în 2003. În vârstă de 54 de ani, jurnalista cu origini egiptene i-a dăruit doi copii miliardarului român, pe Ioana şi pe Karim. Ion Ţiriac mai are un fiu, Alexandru Ion Ţiriac, din relaţia cu Mikette von Issenberg.

Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii

Ioana Natalia Ţiriac, fiica lui Ion Țiriac, s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii. Tânăra care va împlini săptămâna viitoare 27 de ani a fost dată de gol de mama ei. Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român, este extrem de mândră de reuşita Ioanei.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a făcut liceul în Bucureşti, după care a plecat să studieze la o facultate din Statele Unite. A absolvit Universitatea din Miami şi s-a specializat pe economie.

Reclamă

După ce şi-a încheiat studiile în America, Ioana a luat decizia radicală de a se muta în Dubai. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun a pornit pe cont propriu şi nu a dorit să se ocupe de afacerile familiei.

Moştenitoarea averii lui Ion Ţiriac s-ar fi angajat pe postul de agent imobiliar la o firmă de prestigiu din Emiratele Arabe Unite. A avut imediat un succes uriaş.

Sophie Ayad a postat, pe reţelele sociale, o imagine în care apare fiica ei alături de alţi agenţi imobiliari de top. Aceştia au fost trecuţi la categoria „Superstar„.

Ioana Ţiriac se pare că a reuşit să se impună şi să vândă proprietăţi de milioane de euro, spre satisfacţia mamei ei.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

12:02

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

11:45

VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05

11:32

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga! Unde se va disputa derby-ul cu rivala U Cluj

11:30

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și