Închide meniul

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

Alex Masgras Publicat: 19 iulie 2024, 12:42

Reclamă
„Îmi merge direct la inimă Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume

Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: "E cel mai bun din lume"

Florentino Perez şi Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe este uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid. Starul francez a semnat cu formaţia de pe Santiago Bernabeu şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa preşedintelui clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe s-a arătat recunoscător pentru modul în care Perez l-a primit pe el şi pe familia sa. Francezul a promis că va da totul pe teren şi în afara lui pentru a-l bucura pe preşedintele celor de la Real Madrid.

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

Starul francez Kylian Mbappe, care s-a transferat în această vară la Real Madrid, a afirmat că Florentino Perez, conducătorul clubului spaniol, este „cel mai bun preşedinte din lume”, după ce a reuşit să-l convingă să părăsească după şapte ani formaţia Paris Saint-Germain şi să-şi continue cariera în Primera Divison.

„Este o persoană foarte importantă pentru mine. Din prima zi, mi-a arătat încredere şi ne-a ajutat, pe mine şi familia mea. Asta îmi merge direct la inimă. Voi face totul, pe teren şi în afara lui, pentru a-l face fericit. Pentru mine, el este cel mai bun preşedinte din lume”, a declarat francezul într-un interviu acordat postului Real Madrid TV, potrivit agerpres.ro.

Mbappe vine după un ultim sezon agitat la Paris Saint-Germain, unde a fost scos din lot în vara trecută, după ce a refuzat să-şi prelungească contractul, fiind reprimit ulterior sub comanda lui Luis Enrique. În prezent, între cele două părţi există un litigiu financiar şi ar putea ajunge în faţa justiţiei pentru a-l rezolva.

Reclamă
Reclamă 4

În interviul difuzat joi, căpitanul selecţionatei Franţei a dezvăluit bucuria pe care o trăieşte după sosirea pe Santiago Bernabeu, unde a fost prezentat marţi în faţa a peste 80.000 de fani ai Realului.

„Am avut acest vis de a juca pentru Real Madrid de când eram copil. Apoi a devenit un obiectiv când am devenit profesionist, pentru că mereu mi-am dorit să fiu aici. Iar acum am un alt vis: să fiu în fruntea istoriei acestui club, cel mai bun din lume, vreau să dau totul pentru acest tricou”, a mai spus Mbappe.

Atacantul francez, care va purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid, îşi va face urmează să debuteze oficial la campioana Spaniei pe 14 august, cu ocazia Supercupei Europei, împotriva formaţiei italiene Atalanta Bergamo, programată pe 14 august la Varşovia.

Reclamă

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Campioana Franţei se află în negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro.

La doar o zi după ce Kylian Mbappe a fost prezentat oficial la Real Madrid, PSG a intensificat discuţiile pentru înlocuitorul starului francez.

Conform lui Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, PSG se află în discuţii avansate cu starul lui Napoli, Victor Osimhen. În cazul în care atacantul nigerian 25 se va înţelege cu PSG, Napoli are deja înlocuitor. Fosta campioană din Serie A îl vrea pe Romelu Lukaku.

PSG, care ar avea prima opţiune pentru transferul lui Osimhen, se luptă pentru această mutare cu Chelsea, dat şi cu mai multe cluburi din zona arabă. Victor Osimhen este cotat la 100 de milioane de euro de site-ul Transfermakt.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50

16:50

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:36

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid – CFR Cluj. CCA a făcut anunțul oficial

16:27

Poli Iași – FC Botoșani LIVE SCORE (19:00). Bogdan Andone nu va sta pe bancă în derby-ul Moldovei. Echipele probabile

15:35

„Aici nu e cu şef! Să fie mai răi în teren” Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre un posibil conflict cu Alexandru Mitriţă

15:30

VIDEOCarlos Sainz a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 3 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 4 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 5 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e” 6 Corvinul – Paksi 0-2. Echipa lui Florin Maxim a obţinut o calificare istorică în turul 2 preliminar al Europa League
Citește și