Închide meniul

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 12:49

Reclamă
Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui

Ianis Hagi, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui. Fiul „Regelui” va reveni la antrenamentele lui Rangers, însă are şanse mici să fie păstrat în lot. În aceste condiţii, internaţionalul român a avut o cerinţă exactă pentru agenţii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a încheiat împrumutul la Alaves. Acesta a evoluat la echipa din prima ligă a Spaniei timp de un sezon, până în această vară.

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului

Dat fiind faptul că Alaves nu a avut opţiunea de a-l transfera definitiv, Ianis Hagi se pregăteşte să revină sub comanda lui Phillippe Clement, la Rangers.

Internaţionalul român are şanse mici să fie păstrat de scoţieni în lot, astfel că şi-a făcut planul pentru viitorul său.

Concret, Ianis Hagi nu mai este de acord să plece de la Rangers sub formă de împrumut şi îşi doreşte un transfer definitiv, notează spotmedia.ro. Internaţionalul român vrea să se despartă de scoţieni, pentru a fi transferat de o echipă la care să primească mai multe şanse.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi consideră că ar fi potrivit, pentru viitorul său, un transfer definitiv de la Rangers, în această vară. Până în acest moment, nu a existat o ofertă concretă pentru internaţionalul român, existând zvonuri despre o posibilă plecare a sa fie la Galatasaray, fie în Serie A.

O legendă a lui Rangers l-a văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024 şi a prevăzut o răsturnare de situaţie

O legendă a lui Rangers a avut declaraţii surprinzătoare după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024. Cu aproape 300 de meciuri jucate în tricoul grupării de pe Ibrox, Barry Ferguson a prevăzut o răsturnare de situaţie.

Barry Ferguson crede că Ianis Hagi ar putea deveni jucător de bază la Rangers şi l-a considerat un „atu major” pentru noul sezon.

Reclamă

„Trebuie să fiu sincer, aproape că uitasem total de el. Abia când a început EURO 2024, în Germania, şi l-am văzut reprezentându-şi ţara, mi-am amintit că Ianis Hagi este încă jucător la Rangers.

Clement va fi cu siguranţă atent la el şi va fi interesant de văzut ce îi prevede viitorul lui Hagi. Va vinde oare un jucător a cărui valoare a crescut sau îl vede drept un fotbalist care e pregătit să facă pasul la propria echipă?

Probabil că lui Ianis i se va acorda puţin timp liber, dar mă aştept ca tânărul jucător să îşi dorească să se întoarcă la muncă cât mai repede cu putinţă şi să îl impresioneze pe antrenor. Nu a existat niciodată vreo îndoială în privinţa talentului lui Ianis Hagi. În ultimele săptămâni el s-a pregătit la maximum şi a arătat de ce este capabil.

S-ar putea întoarce şi să devină un atu neaşteptat într-o perioadă dificilă a fostului meu club„, a declarat Barry Ferguson, potrivit rangersreview.co.uk.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:36

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid – CFR Cluj. CCA a făcut anunțul oficial

16:27

Poli Iași – FC Botoșani LIVE SCORE (19:00). Bogdan Andone nu va sta pe bancă în derby-ul Moldovei. Echipele probabile

16:11

LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM în AntenaPLAY!

15:35

„Aici nu e cu şef! Să fie mai răi în teren” Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre un posibil conflict cu Alexandru Mitriţă

15:30

VIDEOCarlos Sainz a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY

15:18

Patru plecări „dintr-un foc” de la Dinamo! La cine a renunţat Zeljko Kopic

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și