Închide meniul

„Aproape că uitasem de el!” O legendă a lui Rangers l-a văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024 şi a prevăzut o răsturnare de situaţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2024, 12:04

Reclamă
„Aproape că uitasem de el! O legendă a lui Rangers l-a văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024 şi a prevăzut o răsturnare de situaţie

O legendă a lui Rangers l-a văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024 şi a prevăzut o răsturnare de situaţie

Ianis Hagi, în tricoul României la EURO 2024 / Profimediaimages

O legendă a lui Rangers a avut declaraţii surprinzătoare după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024. Cu aproape 300 de meciuri jucate în tricoul grupării de pe Ibrox, Barry Ferguson a prevăzut o răsturnare de situaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaş al naţionalei Scoţiei a recunoscut că uitase că fiul „Regelui” Gică Hagi încă este sub contract cu Rangers. Chiar dacă au apărut tot mai multe informaţii că Ianis trebuie să îşi găsească echipă în această vară, Ferguson se aşteaptă ca internaţionalul român să fie păstrat de Philippe Clement.

O legendă a lui Rangers l-a văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024 şi a prevăzut o răsturnare de situaţie

Barry Ferguson crede că Ianis Hagi ar putea deveni jucător de bază la Rangers şi l-a considerat un „atu major” pentru noul sezon.

Trebuie să fiu sincer, aproape că uitasem total de el. Abia când a început EURO 2024, în Germania, şi l-am văzut reprezentându-şi ţara, mi-am amintit că Ianis Hagi este încă jucător la Rangers.

Clement va fi cu siguranţă atent la el şi va fi interesant de văzut ce îi prevede viitorul lui Hagi. Va vinde oare un jucător a cărui valoare a crescut sau îl vede drept un fotbalist care e pregătit să facă pasul la propria echipă?

Reclamă
Reclamă 4

Probabil că lui Ianis i se va acorda puţin timp liber, dar mă aştept ca tânărul jucător să îşi dorească să se întoarcă la muncă cât mai repede cu putinţă şi să îl impresioneze pe antrenor. Nu a existat niciodată vreo îndoială în privinţa talentului lui Ianis Hagi. În ultimele săptămâni el s-a pregătit la maximum şi a arătat de ce este capabil.

S-ar putea întoarce şi să devină un atu neaşteptat într-o perioadă dificilă a fostului meu club„, a declarat Barry Ferguson, potrivit rangersreview.co.uk.

Ianis Hagi a contribuit la calificarea României în optimile de finală de la EURO 2024. Mijlocaşul de 25 de ani a obţinut penalty-ul din remiya cu Slovacia.

Reclamă

Mircea Lucescu, verdict despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi

Mircea Lucescu a oferit un interviu în presa din Italia, iar italienii i-au amintit de declaraţiile lui Gică Hagi. „Regele” a afirmat că fiul său este mai bun decât era el la vârsta sa. „Il Luce” este de părere că nu se pune problema de acest fapt, deoarece „Regele” era decisiv, în timp ce Ianis încă nu are capacitatea fizică a tatălui lui.

Să nu exagerăm. Ianis joacă foarte bine, e un jucător de ultima pasă, coechipierii lui ştiu asta şi-l eliberează pentru a avea un impact mare, cu ambele picioare, ceea ce este o mare calitate. Gică avea doar piciorul stâng, dar era decisiv în toate meciurile. Ianis încă nu are această calitate şi nu are capacitatea fizică a tatălui său, care ataca spaţiile, se avânta în lupte.

Ianis are nevoie de o secundă în plus, trebuie să se relaxeze înainte să paseze. Gică se baza pe instinct. Ianis e bine acum, în Italia, la Fiorentina, era greu să-l vezi pentru că a suferit mult din cauza accidentărilor”, a declarat Mircea Lucescu, pentru tuttosport.com.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și