Închide meniul

UEFA a anunţat arbitrul care va conduce meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv! Cine a fost delegat pentru meciul din Ghencea

Alex Masgras Publicat: 19 iulie 2024, 14:12

Reclamă
UEFA a anunţat arbitrul care va conduce meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv! Cine a fost delegat pentru meciul din Ghencea

UEFA a anunţat arbitrul care va conduce meciul FCSB - Maccabi Tel Aviv! Cine a fost delegat pentru meciul din Ghencea

Gergo Bogar, în timpul unui meci / Profimedia

UEFA a anunţat arbitrul care va conduce meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv. Manşa tur a turului 2 preliminar Champions League se va disputa marţi, în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a trecut fără probleme de Virtus, campioana României va avea o misiune mult mai dificilă în faţa israelienilor de la Maccabi Tel Aviv.

UEFA a anunţat arbitrul care va conduce meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv!

Pentru acest meci, UEFA l-a delegat pe maghiarul Gergo Bogar, un arbitru în vârstă de 32 de ani. El va fi ajutat de asistenţii Theodoros Gergiou şi Balasz Szalai, în timp ce rezervă va fi Csaba Pinter.

FCSB va fi arbitrată în premieră de Gergo Bogar. Maghiarul de 32 de ani va arbitra primul meci european al sezonului. Până acum, el mai are alte trei meciuri în preliminariile UEFA Champions League. În acest sezon european, el a mai fost rezervă la duelul din Conference League dintre Milsami şi Torpedo.

Mihai Stoica, săgeţi către Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB: „Ne-au dus cu vorba. Au crezut că avem gânduri ascunse”

Mihai Stoica a trimis săgeţi către oficialii celor de la Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB. Campioana României va juca în prima manşă a turului 2 preliminar UEFA Champions League împotriva israelienilor, de la ora 20:30.

Reclamă
Reclamă 4

Deţinătorul drepturilor TV a dorit să schimbe ora de start a partidei, la 21:30, lucru cu care FCSB a fost de acord. În momentul în care oficialii campioanei României s-au îndreptat către oficialii israelieni, aceştia au nu au oferit un răspuns clar, după care au revenit spunând că este prea târziu şi că antrenorul nu este de acord:

„E o practică foarte ciudată să ceri înainte de a te califica orele la care intenţionezi să joci turul următor. Noi am dat 20:30, după care am primit o ofertă de a televiza meciul, dar televiziunea voia 21:30. Pentru asta trebuia să obţii acordul celor de la UEFA, care au dat imediat, şi acordul adversarilor.

S-a întâmplat de foarte multe ori să avem problema noastră, să aibă alţii cu noi problema asta, şi bineînţeles că toată lumea e de acord să se joace la ora la care solicită gazdele. Ei bine, după două zile în care cei de la Maccabi ne-au dus cu vorba că nu găsesc antrenorul, că e liber, n-au fost de acord, au crezut că avem gânduri ascunse.

Reclamă

Argumentul a fost că e prea târziu, că aşa spune antrenorul, de parcă antrenorul poate să decidă într-un club politica”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:00

Petrolul a transferat doi jucători într-o singură zi! Întăriri pentru Mehmet Topal, după egalul din prima etapă

17:26

Croații sunt șocați de situația Corvinului! Au auzit că hunedorenii nu au drept de promovare și au răbufnit: „O regulă nebună!”

17:20

Alvaro Morata a semnat cu AC Milan. Anunţul oficial făcut de italieni

17:11

Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon: „O rușine! Legendele nu înseamnă nimic”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iulie

16:58

VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50

1 LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei este ACUM, LIVE în AntenaPLAY 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și