Închide meniul

Mihai Stoica, săgeţi către Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB: „Ne-au dus cu vorba. Au crezut că avem gânduri ascunse”

Alex Masgras Publicat: 19 iulie 2024, 10:43

Reclamă
Mihai Stoica, săgeţi către Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB: „Ne-au dus cu vorba. Au crezut că avem gânduri ascunse

Mihai Stoica, săgeţi către Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB: "Ne-au dus cu vorba. Au crezut că avem gânduri ascunse"

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a trimis săgeţi către oficialii celor de la Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB. Campioana României va juca în prima manşă a turului 2 preliminar UEFA Champions League împotriva israelienilor, de la ora 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva zile înaintea acestei partide, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, a dezvăluit ce probleme a întâmpinat cu oficialii israelieni.

Mihai Stoica, săgeţi către Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB: „Ne-au dus cu vorba. Au crezut că avem gânduri ascunse”

Deţinătorul drepturilor TV a dorit să schimbe ora de start a partidei, la 21:30, lucru cu care FCSB a fost de acord. În momentul în care oficialii campioanei României s-au îndreptat către oficialii israelieni, aceştia au nu au oferit un răspuns clar, după care au revenit spunând că este prea târziu şi că antrenorul nu este de acord:

„E o practică foarte ciudată să ceri înainte de a te califica orele la care intenţionezi să joci turul următor. Noi am dat 20:30, după care am primit o ofertă de a televiza meciul, dar televiziunea voia 21:30. Pentru asta trebuia să obţii acordul celor de la UEFA, care au dat imediat, şi acordul adversarilor.

S-a întâmplat de foarte multe ori să avem problema noastră, să aibă alţii cu noi problema asta, şi bineînţeles că toată lumea e de acord să se joace la ora la care solicită gazdele. Ei bine, după două zile în care cei de la Maccabi ne-au dus cu vorba că nu găsesc antrenorul, că e liber, n-au fost de acord, au crezut că avem gânduri ascunse.

Reclamă
Reclamă 4

Argumentul a fost că e prea târziu, că aşa spune antrenorul, de parcă antrenorul poate să decidă într-un club politica”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv

Ronny Levy este de părere că FCSB are un avantaj în fața formației din Israel, având în vedere că aceasta nu va juca niciun meci oficial, până la duelul cu echipa lui Gigi Becali.

De asemenea, tehnicianul a subliniat faptul că Maccabi Tel Aviv este o echipă puternică și a dat de înțeles că nu trebuie subestimată.

Reclamă

”E un club foarte puternic și semnele sunt că va arăta și mai bine în noul sezon. A jucat excelent în Supercupă, primul meci oficial după pauza de vară. Nu va mai disputa însă nicio partidă până la întâlnirile cu FCSB, în timp ce echipa voastră va strânge deja două jocuri în campionat.

E un mic avantaj aici pentru români, plus detaliul că returul se va disputa la Budapesta (n.r. Bozsik Arena), nu în Israel. Pe ”Bloomfield”, cu 30.000 de fani în tribune, ar fi fost foarte complicat pentru FCSB.

E un grup solid, cu destule individualități: Zahavi, Milson, Kanichowski, Dor Peretz, Turgeman. Dar pericolul numărul unu rămâne Zahavi. E om care poate ucide meciul într-o secundă, la o fază. Va fi o luptă tactică foarte interesantă. La acest capitol e posibil să se facă și diferența, deși sunt multe detalii care pot înclina balanța”, a spus Ronny Levy, potrivit sportpesurse.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

12:02

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

11:45

VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05

11:32

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga! Unde se va disputa derby-ul cu rivala U Cluj

11:30

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și