Închide meniul

„Aici nu e cu şef! Să fie mai răi în teren” Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre un posibil conflict cu Alexandru Mitriţă

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 15:35

Reclamă
„Aici nu e cu şef! Să fie mai răi în teren Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre un posibil conflict cu Alexandru Mitriţă

Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre un posibil conflict cu Alexandru Mitriţă

Alexandru Mitriţă şi Costel Gâlcă/ Colaj Hepta

Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre un posibil conflict cu Alexandru Mitriţă. Mijlocaşul a început ca rezeră duelul din prima etapă, cu Hermannstadt, şi au existat zvonuri legate de o neînţelegere între el şi tehnicianul oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În a doua etapă a sezonului, Universitatea Craiova se va duela cu UTA, Costel Gâlcă fiind convins că duelul cu trupa lui Mircea Rednic nu va fi unul uşor.

Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre un posibil conflict cu Alexandru Mitriţă

Costel Gâlcă a explicat că nu este în conflict cu mijlocaşul Alexandru Mitriţă, fiind de părere că jucătorii nu au nevoie de un „şef”, ci trebuie să fie mai răi în teren.

„Şi în campionatul trecut a fost o situaţie similară. El a lipsit de la câteva antrenamente, şi nu e numai cazul lui, ci şi al lui Djokovic, Vlădoiu… deci Mitriţă nu a participat la antrenamente şi nu putea să înceapă meciul de la început. Nu există conflict. Nu există conflict cu niciun jucător. Aici nu e cu şef, aici trebuie să avem o ordine în toate. Respectul este maxim, aşa că nu e nicio problemă. Eu zic că băieţii sunt cum trebuie, poate câteodată e un grup prea cuminte. Mi-aş dori să fie mai răi, dar în teren”, a spus el.

Costel Gâlcă a mai declarat că UTA, adversara din a doua etapă a sezonului, a pus multe probleme în atac formaţiei Rapid şi, în consecinţă, nu se aşteaptă la un meci uşor sâmbătă seara.

Reclamă
Reclamă 4

„Va fi un meci foarte greu, UTA a jucat în prima etapă contra Rapidului şi a demonstrat că e o echipă competitivă, cu un joc foarte bun. Au pus multe probleme în atac atunci şi chiar putea să câştige. Aşa că nu ne aşteapă un meci uşor. 

Mircea Rednic e un antrenor cu experienţă, a avut rezultate la toate echipele la care a fost. Dar sper ca totuşi noi să câştigăm, iar victoria să vină în urma unui joc bun. Intrăm într-un ritm mai alert, cu multe meciuri, iar eu sper ca echipa noastră să facă faţă. Au venit şi jucători noi, încet-încet se adaptează şi ei la ceea ce vrem noi”, a afirmat tehnicianul.

Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a avut o intervenţie în direct şi a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Golgheterul grupării din Bănie a intrat pe teren abia în minutul 60 al meciului cu Hermannstadt, scor 0-0, din prima etapă a Ligii 1.

Reclamă

Mitriţă ar fi acuzat şi probleme medicale în timpul cantonamentului din această vară. Mihai Rotaru neagă vehement că ar fi avut loc un conflict între atacantul de 29 de ani şi Costel Gâlcă.

Dacă sunt conflicte în vestiar, jucătorul nu stă pe bancă. Orice jucător stă în afara lotului!

Antrenorul pune cel mai bun ‘under’ pe care îl are la dispoziţie… în urma antrenamentelor, în urma evaluărilor fizice, el decide cu ce jucător U21 începe. Fotbalul din România începe cu jucătorul U21… vrem, nu vrem, asta e realitatea. Cel mai bun ‘under’ în ultima săptămână s-a prezentat Danciu. El este un jucător de atac. Putea să îl scoată fie pe Ivan în stânga, fie în dreapta pe Paradela, fie pe Mitriţă. Din considerente tactice a fost ales Mitriţă.

Au fost jucători care au ratat antrenamente şi care au ratat meciuri. La ultimul joc amical, din cantonamentul din Austria, Mitriţă a ieşit accidentat. Meciul e înregistrat. A avut o accidentare serioasă la şold. Deciziile tehnico-tactice le ia staff-ul„, a afirmat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

„Nu sunt o mașinărie!” Simona Halep, anunțul momentului despre accidentarea care o ține departe de terenul de tenis!

19:22

Rafael Nadal, în semifinale la Bastad după un meci de 4 ore și un minut! Declarație de senzație la finalul meciului

19:11

LIVE SCOREPoli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu a dat lovitura! Bogdan Andone nu stă pe bancă în derby-ul Moldovei

18:53

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Sesiunea de antrenamente e ACUM în AntenaPLAY

18:50

VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul

18:43

Neil Lennon, plecăciuni în fața lui Dan Petrescu înainte de Rapid – CFR Cluj: „E o legendă!”

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 3 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și