Închide meniul

Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Adevăratul motiv: „Asta e realitatea!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iulie 2024, 0:10

Reclamă
Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Adevăratul motiv: „Asta e realitatea!

Mihai Rotaru a explicat de ce a fost rezervă Alex Mitriţă în meciul Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-0

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru a avut o intervenţie în direct şi a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Golgheterul grupării din Bănie a intrat pe teren abia în minutul 60 al meciului cu Hermannstadt, scor 0-0, din prima etapă a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor a dezvăluit că de vină a fost regula U21 impusă de FRF. Costel Gâlcă a încercat să îi facă loc în primul 11 lui Marian Danciu şi a ales să renunţe chiar la cel mai bun marcator al echipei.

Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova

Mitriţă ar fi acuzat şi probleme medicale în timpul cantonamentului din această vară. Mihai Rotaru neagă vehement că ar fi avut loc un conflict între atacantul de 29 de ani şi Costel Gâlcă.

Dacă sunt conflicte în vestiar, jucătorul nu stă pe bancă. Orice jucător stă în afara lotului!

Antrenorul pune cel mai bun ‘under’ pe care îl are la dispoziţie… în urma antrenamentelor, în urma evaluărilor fizice, el decide cu ce jucător U21 începe. Fotbalul din România începe cu jucătorul U21… vrem, nu vrem, asta e realitatea. Cel mai bun ‘under’ în ultima săptămână s-a prezentat Danciu. El este un jucător de atac. Putea să îl scoată fie pe Ivan în stânga, fie în dreapta pe Paradela, fie pe Mitriţă. Din considerente tactice a fost ales Mitriţă.

Reclamă
Reclamă 4

Au fost jucători care au ratat antrenamente şi care au ratat meciuri. La ultimul joc amical, din cantonamentul din Austria, Mitriţă a ieşit accidentat. Meciul e înregistrat. A avut o accidentare serioasă la şold. Deciziile tehnico-tactice le ia staff-ul„, a afirmat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Alex Mitriţă, reacţie vehementă după ce Gâlcă l-a ţinut pe bancă: „Mi s-a pus eticheta de bad boy!”

Şi Alex Mitriţă a venit cu precizări la finalul meciului cu Hermannstadt.

A fost un meci echilibrat, început de campionat, venim după perioada de cantonament. Vremea nu este foarte bună, este foarte cald. Încă nu avem ritm.

Reclamă

Eu zic că avem o echipă puternică, vin şi ei din campionate diferite, au nevoie să se acomodeze. Îi sprijinim.

(Au apărut speculaţii ba că te-a pedepsit, ba că s-a făcut cerere la Federaţie. De ce ai fost rezervă?) Mitriţă nu are voie să fie rezervă? Cred că orice jucător poate să fie. Nu se pune problema că dacă Mitriţă nu joacă titular să fie ceva. Mi s-a pus eticheta de bad-boy, nu e corect. Îmi dau sufletul pentru această echipă. Nu există absolut niciun conflict.

Supărare nu a fost, am fost dezamăgit (n.r. că nu a fost convocat la EURO 2024), îmi doream să fiu acolo după un campionat foarte bun făcut de mine. M-am bucurat pentru băieţi, sunt fericit că a putut România că are jucători cu valoare şi că fanii sunt alături de echipă„, a declarat Alex Mitriţă pentru sursa citată anterior.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

17:59

Cât costă biletele la meciul LASK Linz – FCSB! Austriecii sunt montaţi înaintea duelului cu roş-albaştrii: „Şansă de răzbunare”

17:50

Dan Petrescu, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul din Serie A a fost prezentat oficial

17:18

Cotele la câştigarea titlului în Superliga Greciei. Ce şanse are Răzvan Lucescu să îşi apere trofeul. Competiţia e în AntenaPLAY

16:41

„Ne-a ajutat enorm” Ange Postecoglou a dat verdictul în privinţa transferului lui Radu Drăguşin! Decizia luată pentru noul sezon!

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și