Închide meniul
LIVE SCORE

Poli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu a dat lovitura! Bogdan Andone nu stă pe bancă în derby-ul Moldovei

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 19:11

Reclamă
Poli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu a dat lovitura! Bogdan Andone nu stă pe bancă în derby-ul Moldovei

LIVE SCORE | Poli Iași - FC Botoșani 1-0

Poli Iași / Profimedia

Meciul dintre Poli Iași și FC Botoșani este în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul contează pentru etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două formații au pierdut primele dueluri disputate în noua ediție a campionatului. Poli Iași a fost învinsă de Sepsi, cu scorul de 0-1, în timp ce Botoșani a pierdut duelul cu Oțelul, scor 2-3.

LIVE SCORE | Poli Iași – FC Botoșani 1-0

Min. 7: Poli Iași – FC Botoșani 1-0! Bordeianu a dat lovitura! A primit o pasă excelentă și a trimis mingea, din prima, în plasa porții apărate de Pap.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Reclamă
Reclamă 4

Poli (4-4-2): J. Fernandez – Todoroski, F. Ilie, Samayoa, Ispas – Ștefanovici, Bordeianu, Marchioni, A. Roman – Tailson, Harrison
Rezerve: Ailenei (GK), Niga (GK), Itu, Mihai, Da Silva, Miskovic, Araujo Soares, Teixeira, V. Gheorghe, M. Tănasă, A. Ciobanu, Anatanaskoski

FC Botoșani (4-3-3): Pap – Adams, Sadiku, Miron, Țigănașu – David Gabriel, Ferreira, Mouaddib – Bodișteanu, Chică Roșă, Mailat
Rezerve: Kukic (GK), Petro, Benzar, Celea, Mitrov, Fulop, Pavlovic, Romano, D. Ștefan, E. Lopez

La această partidă, antrenorul celor de la FC Botoșani, Bogdan Andone, nu se va afla pe banca tehnică a echipei. Acesta a primit o suspendare drastică, de 4 etape, după ce a făcut o criză de nervi în meciul cu Oțelul.

Reclamă

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc în luna martie a acestui an. La momentul respectiv, FC Botoșani a învins-o pe Poli Iași cu scorul de 2-1, pe teren propriu.

De notat este faptul că Poli Iași a învins-o, pentru ultima dată, pe FC Botoșani în sezonul 2018/2019, cu scorul de 2-1.

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi

Bogdan Andone a primit o sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi. Antrenorul gazdelor a fost eliminat de arbitrul Cristian Moldoveanu la finalul partidei câştigate de gălăţeni cu 3-2.

Andone şi-a ieşit din minţi şi nu s-a calmat nici după ce arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu. La câteva zile după acest incident a venit şi nota de plată.

El a fost sancţionat de Comisia de Disciplină pentru încălcarea a două articole de regulament, urmând să ispăşească pedeapsa pentru abaterea cea mai gravă. Astfel, Bogdan Andone va ispăşi o suspendare de patru etape şi va primi amendă de 6.000 de lei:

„Eliminare Bogdan Andone (FC Botoșani) – În temeiul art. 67 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 2.900 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei”, se arată în comunicatul de pe lpf.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:08

Tudor Băluță și-a găsit echipă, după despărțirea de Farul Constanța! Echipa la care este așteptat: „E o chestiune de zile!”

19:55

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru! Giovanni Becali: „Gigi mi-a spus asta! Eu n-am ştiut!”

19:33

„Nu sunt o mașinărie!” Simona Halep, anunțul momentului despre accidentarea care o ține departe de terenul de tenis!

19:22

Rafael Nadal, în semifinale la Bastad după un meci de 4 ore și un minut! Declarație de senzație la finalul meciului

18:53

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Sesiunea de antrenamente e ACUM în AntenaPLAY

18:50

VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 3 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și