Închide meniul

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi! Anunţul făcut de LPF

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 17:13

Reclamă
Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi! Anunţul făcut de LPF

Bogdan Andone / Profimedia

Bogdan Andone a primit o sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi. Antrenorul gazdelor a fost eliminat de arbitrul Cristian Moldoveanu la finalul partidei câştigate de gălăţeni cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andone şi-a ieşit din minţi şi nu s-a calmat nici după ce arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu. La câteva zile după acest incident a venit şi nota de plată.

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi

El a fost sancţionat de Comisia de Disciplină pentru încălcarea a două articole de regulament, urmând să ispăşească pedeapsa pentru abaterea cea mai gravă. Astfel, Bogdan Andone va ispăşi o suspendare de patru etape şi va primi amendă de 6.000 de lei:

„Eliminare Bogdan Andone (FC Botoșani) – În temeiul art. 67 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 2.900 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei.

Reclamă
Reclamă 4

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei”, se arată în comunicatul de pe lpf.ro.

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza de nervi a acestuia. Antrenorul lui FC Botoşani a fost eliminat după ce a făcut scandal. Nici cartonaşul roşu nu l-a oprit pe Andone. FC Botoşani a pierdut cu 3-2 „derby-ul Moldovei”, cu Oţelul Galaţi, după un meci cu răsturnări de situaţie.

„Nu mă așteptam să facă un asemenea circ. A greșit și la schimbări, a fost catastrofală echipa după schimbări”, a declarat Valeriu Iftime la digisport.ro.

Reclamă

„Cred că s-au calmat spiritele acum. Bogdan s-a enervat și ne-am făcut de râs. Îmi pare rău că suntem provinciali și pierdem puncte. Cred că am fost mai buni și puteam câștiga. Eram pe cai mari. Nu am avut timp încă să vorbesc cu Bogdan.

Nu credeam în viața mea că se poate întâmpla așa ceva. Atitudinea lui, nervii și toate comentariile. Am o măsură, însă până la o limită. Nu poți face așa ceva. Nu pot să înțeleg cum s-a putut enerva într-un asemenea hal. Poate a fost din cauza căldurii.

Nu vreau să mai trăiesc ce am trăit anul trecut. Îmi era jenă și mie, jur. A fost o cădere totală, aveam 2-1 și eram mai buni, apoi am căzut. Nu vreau să repetăm greșelile din sezonul precedent”, a mai spus Valeriu Iftime pentru sursa citată.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

18:39

Dumitru Dragomir a făcut praf o candidată la titlu: „Nu e nici de locul 6”. Discurs vehement al fostului preşedinte LPF

18:23

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

18:23

Echipele româneşti şi-au aflat adversarele din preliminariile Cupei CEV şi Challenge Cup la volei

18:03

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

17:49

VideoJudeţul campionilor! Suceava e în top când vine vorba de canotaj! Lipă, Radiş şi soţii Cozmiuc provin din Moldova

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și