Închide meniul

Neil Lennon, plecăciuni în fața lui Dan Petrescu înainte de Rapid – CFR Cluj: „E o legendă!”

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 18:43

Reclamă
Neil Lennon, plecăciuni în fața lui Dan Petrescu înainte de Rapid – CFR Cluj: „E o legendă!

Neil Lennon, plecăciuni în fața lui Dan Petrescu înainte de Rapid - CFR Cluj

Colaj cu Neil Lennon și Dan Petrescu / AS.ro și Profimedia

Neil Lennon a făcut plecăciuni în fața lui Dan Petrescu înainte de Rapid – CFR Cluj. Antrenorul giuleștenilor nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre „Bursuc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și CFR Cluj se va juca sâmbătă, de la 22:00. Duelul va avea loc pe stadionul din Giulești și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Neil Lennon, plecăciuni în fața lui Dan Petrescu înainte de Rapid – CFR Cluj

Neil Lennon este de părere că Dan Petrescu este un antrenor foarte deștept, care are un stil dificil pentru adversarii săi. Mai mult decât atât, antrenorul de la Rapid l-a numit pe „Bursuc” „legendă” și a spus că va încerca să îl învingă, în duelul din etapa a 2-a a sezonului de Liga 1.

„E un antrenor foarte deștept. Face o treabă foarte bună, știe ce vrea de la jucătorii săi. Este un antrenor de succes, îl respect.

Petrescu este o legendă în România, are un stil dificil, toată lumea știe asta. Totuși, o să încerc să îl înving!”, a spus Neil Lennon, la conferința de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Neil Lennon s-a mai duelat cu Dan Petrescu în perioada în care o antrena pe Celtic. În sezonul 2019-2020, cele două formații s-au întâlnit în preliminariile Ligii Campionilor, dar și în grupele Europa League.

În turul 3 al Ligii, CFR Cluj s-a impus, la general, cu scorul de 5-4. În Europa League, Celtic a câștigat un duel, cu scorul de 2-0, în timp ce al doilea s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 2-0.

Neil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău

Neil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău. Antrenorul de la Rapid a surprins pe toată lumea, înainte de meciul cu CFR Cluj.

Reclamă

Neil Lennon a suferit un accident teribil în parcul Herăstrău din București, cu câteva zile înainte de duelul cu Dan Petrescu. Potrivit lui Viorel Moldovan, antrenorul a suferit mai multe răni, după ce a căzut de pe bicicletă și a lovit o bordură.

Înainte de meciul cu CFR Cluj, Neil Lennon a venit la conferința de presă bandajat la nas, semn că rănile provocate de accidentul cu bicicleta nu i s-au vindecat în totalitate.

„M-am crezut în Turul Franței. Nu a fost prima dată când am căzut de pe bicicletă și sigur nici ultima oară. Am doar câteva zgărieturi, sunt în regulă”, a spus Lennon.

VEZI IMAGINI CU NEIL LENNON, DE LA CONFERINȚA DE PRESĂ, ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Acesta a ținut însă conferința fără probleme și se va afla pe banca tehnică a giuleștenilor, la duelul cu echipa lui Dan Petrescu, care contează pentru etapa cu numărul 2 a noului sezon de Liga 1.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:25

Giovanni Becali, ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man! Cu cine va semna românul care a făcut spectacol la EURO 2024

22:23

Tony da Silva, genial după Poli Iaşi – FC Botoşani 1-0: „E vreme de haine de muncitori!” Ce a spus de scandalul cu Ţigănaşu

21:58

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Un jucător de la Sassuolo a ajuns sub comanda lui Zeljko Kopic

21:38

Claudiu Petrila a numit cei mai periculoși jucători de la CFR Cluj, înainte de meciul direct! Verdictul vedetei de la Rapid

21:25

UPDATETudor Băluță a fost prezentat oficial de Slask Wroclaw! Ce contract a semnat fosta vedetă de la Farul Constanța

21:00

Poli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu i-a adus cele 3 puncte lui Tony da Silva! Echipa lui Bogdan Andone, 0 puncte după 2 etape

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 4 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position
Citește și