Închide meniul

Gică Hagi îi simte lipsa lui Louis Munteanu la Farul: „Căutăm un număr 9! Trebuie să avem și banii să-l luăm!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2024, 17:51 / Actualizat: 20 iulie 2024, 19:40

Reclamă
Gică Hagi îi simte lipsa lui Louis Munteanu la Farul: „Căutăm un număr 9! Trebuie să avem și banii să-l luăm!

Gică Hagi îi simte lipsa lui Louis Munteanu la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Gică Hagi îi simte lipsa lui Louis Munteanu la Farul şi a anunţat că fosta campioană a României este în căutarea unui număr 9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a spus că nu există nicio şansă să îl aducă pe Louis Munteanu la Farul şi că va încerca să găsească o alternativă. Sezonul trecut, Louis Munteanu a fost împrumutat de Farul de la Fiorentina. Munteanu este dorit în Liga 1 de CFR Cluj, Rapid şi FCSB.

Gică Hagi îi simte lipsa lui Louis Munteanu la Farul

Căutăm un număr 9, dar pe stilul nostru, combinativ, asociativ, să lucreze bine cu colegii. L-am pierdut pe Louis. Trebuie să avem și banii să-l luăm. Voi ați văzut cât vrea Louis? O spunem și noi așa, dar, practic, cine nu-l vrea? Este imposibil!

Suntem la început de drum. Eu cred că am făcut un meci bun cu Slobozia, ne-a lipsit acea penetrare în ultimii metri, unde trebuia să înscriem. Băieții au alergat, au recuperat mingii, au dat tot ce au avut mai bun. Adversarul, chiar dacă a venit din liga secundă, s-a întărit. Drept dovadă, s-a văzut și în meciul de aseară că au făcut transferuri bune și că sunt o echipă greu de bătut”, a spus Gică Hagi înaintea partidei cu Oţelul Galaţi.

Gică Hagi, încă două mutări la Farul

Gică Hagi a oficializat încă două mutări la Farul, pentru sezonul care a debutat recent. Constănţenii au făcut anunţul oficial, la câteva zile distanţă după startul ratat din Liga 1. Ionuţ Cojocaru şi Gabriel Dănuleasă şi-au prelungit contractele cu Farul. Noile înţelegeri ale tinerilor jucători vor expira în 2028.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi şi-a asigurat astfel serviciile a doi tineri extrem de promiţători. Ionuţ Cojocaru a avut evoluţii solide în play-off-ul sezonului trecut, atunci când a reuşit câte o „dublă” în meciurile cu Universitatea Craiova şi cu CFR Cluj, din tur.

În vârstă de 20 de ani, Ionuţ Cojocaru este cotat la 350.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, şi a bifat 11 meciuri la Farul, în sezonul trecut.

De cealaltă parte, Gabriel Dănuleasă are 21 de ani şi este cotat la suma de 200.000 de euro. Fundaşul central a bifat 11 meciuri în sezonul trecut la Farul, în toate competiţiile.

Reclamă

„Doi dintre cei mai promițători jucători ai Farului, Ionuț Cojocaru și Gabriel Dănuleasă, au semnat noi contracte cu formația noastră. Ambii sunt născuți în 2003 și de asemenea au fost crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi, desemnată pentru al 6-lea an consecutiv cea mai bună din România.

Ionuț Cojocaru și Gabriel Dănuleasă au semnat astăzi noi contracte cu Farul, angajamentele lor fiind prelungite până în vara anului 2028„, a anunţat Farul, pe site-ul oficial al clubului.

În prima etapă a sezonului, Farul a fost învinsă în mod surprinzător de Unirea Slobozia, pe teren propriu. Trupa lui Adrian Mihalcea s-a impus cu scorul de 1-0.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:35

Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă! Primele declaraţii ale starului belgian: „Voi câştiga o sumă incredibilă”

17:16

Mihai Rotaru surprinde! Cine este „cel mai bun jucător din România”: „Am fost nedrepţi cu el!”

16:43

Transfer picat la Rapid! „Tricolorul” nu va mai ajunge în Giuleşti! Anunţul lui Giovanni Becali

16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

16:01

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

15:45

VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și