Închide meniul

Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 18:43

Reclamă
Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

Gică Hagi, încă două mutări la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Gică Hagi a oficializat încă două mutări la Farul, pentru sezonul care a debutat recent. Constănţenii au făcut anunţul oficial, la câteva zile distanţă după startul ratat din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Cojocaru şi Gabriel Dănuleasă şi-au prelungit contractele cu Farul. Noile înţelegeri ale tinerilor jucători vor expira în 2028.

Gică Hagi, încă două mutări la Farul

Gică Hagi şi-a asigurat astfel serviciile a doi tineri extrem de promiţători. Ionuţ Cojocaru a avut evoluţii solide în play-off-ul sezonului trecut, atunci când a reuşit câte o „dublă” în meciurile cu Universitatea Craiova şi cu CFR Cluj, din tur.

În vârstă de 20 de ani, Ionuţ Cojocaru este cotat la 350.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, şi a bifat 11 meciuri la Farul, în sezonul trecut.

De cealaltă parte, Gabriel Dănuleasă are 21 de ani şi este cotat la suma de 200.000 de euro. Fundaşul central a bifat 11 meciuri în sezonul trecut la Farul, în toate competiţiile.

Reclamă
Reclamă 4

„Doi dintre cei mai promițători jucători ai Farului, Ionuț Cojocaru și Gabriel Dănuleasă, au semnat noi contracte cu formația noastră. Ambii sunt născuți în 2003 și de asemenea au fost crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi, desemnată pentru al 6-lea an consecutiv cea mai bună din România.

Ionuț Cojocaru și Gabriel Dănuleasă au semnat astăzi noi contracte cu Farul, angajamentele lor fiind prelungite până în vara anului 2028„, a anunţat Farul, pe site-ul oficial al clubului.

În prima etapă a sezonului, Farul a fost învinsă în mod surprinzător de Unirea Slobozia, pe teren propriu. Trupa lui Adrian Mihalcea s-a impus cu scorul de 1-0.

Reclamă

Ce a declarat Gică Hagi, după eşecul cu Unirea Slobozia

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – Unirea Slobozia, scor 0-1, din prima etapă a Ligii 1. „Regele” şi-a găsit cu greu cuvintele pentru eşecul neaşteptat suferit în faţa unei nou-promovate.

Hagi a dezvăluit că nu a fost surprins de jucătorii lui Adrian Mihalcea şi a pus eşecul pe seama problemelor din ofensivă. A scos în evidenţă ceea ce s-a întâmplat după pauză, când i-a trimis pe teren pe Iancu, Ciobanu, Dican, Doicaru şi Radaslavescu.

Un meci pierdut acasă, nu am ştiut să marcăm goluri. E clar, când nu marchezi, adversarul poate să te prindă. Ştiam că vor face atacul rapid foarte bun. În a doua repriză am schimbat un jucător şi uşor-uşor au mai venit ocaziile, calitatea în atac. E prima etapă, avem şi lucruri bune pe care le-am făcut, mergem înainte.

Când se pierde, e bine să vorbim mai puţin şi să găsim soluţii. Să mergem mai departe, să scoatem ce trebuie. Cred că asta trebuie să fac şi eu, să vorbesc cât mai puţin. O zi, două, libere şi apoi să mergem să ne încărcăm.

E clar, ce să zic, e începutul, doar începutul„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:36

„Nu ne-am înţeles!” Victor Angelescu, reacţie fermă despre plecarea lui Albion Rrahmani! Ce a spus despre viitorul atacantului

21:03

Adrian Mititelu, verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB: „O să vedeţi”

20:58

„Dan Petrescu şi-l doreşte!” Anunţ de ultim moment despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

20:52

Rafael Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Victorie şi la dublu pentru spaniol, alături de Ruud

20:45

Video„Ar fi ceva senzaţional!” Româncele sunt gata să meargă şi ele la EURO, cu Massimo Pedrazzini pe bancă

20:38

VideoKlaus Iohannis, mesaj pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sportul reuşeşte să aducă oamenii împreună”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și