Închide meniul

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi: „Cu mine nu se joacă! În vestiar le-am spus numai de bine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2024, 21:55

Reclamă
Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi: „Cu mine nu se joacă! În vestiar le-am spus numai de bine!

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi

Mircea Rednic, la conferinţa de presă / AS.ro

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi, după ce UTA a pierdut partida cu Universitatea Craiova, scor 2-4. Rednic a avut un discurs dur la adresa propriilor jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a avut un discurs dur şi în vestiar şi le-a reamintit că s-au făcut eforturi financiare mari pentru a fi plătite salariile.

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi

„Goluri luate pe greșelile noastre. Primul gol a fost luat pe fază fixă. Aici e vorba de responsabilitate și nu e prima oară. Apoi egalăm și luăm golul doi pe o minge de portar. Normal că și schimbările au făcut diferența. În afară de Fabry, jucătorii nici nu s-au ridicat la nivelul schimbaților. La 3-1 iarăși am marcat și iar am greșit.

În vestiar le-am spus numai de bine. Împreună cu conducerea mă lupt pentru ei. Le-am mărit bugetul, salariul. Cu mine nu se joacă nici cei noi, nici cei vechi. Ne-am propus ceva. Aveau o zi liberă și jumătate, acum vor avea doar o zi liberă. Cu mine nu se joacă, mai ales că știu ce sacrificii s-au făcut.

Ei trebuie să înțeleagă că eforturile financiare au fost mari și nu mai este UTA care se lupta la retrogradare. Jucătorii de pe bancă au fost cei care au făcut diferența. Noi avem deja trei jucători pe care i-am semnat și nu îi putem folosi. Avem trei jucători care au semnat și nu i-am legitimat: un fundaș, un mijlocaș și un atacant. Vor avea și ei nevoie de două săptămâni de acomodare.
Au viteză de joc, tehnic stau foarte bine, au făcut diferența 1 contra 1. Dacă iau toate golurile noi am greșit, este vina noastră”, a spus Mircea Rednic după Universitatea Craiova – UTA 4-2, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă

Gazdele au ratat două ocazii mari, în minutele 11 şi 19, când Alexandru Creţu şi Elvir Koljic au trimis pe lângă poartă, însă au deschis scorul în minutul 35. Alexandru Mitriţă a executat un corner şi Zajkov a înscris. Arădenii au egalat în minutul 45, prin Ezekiel, care a profitat de o pasă a lui van Durmen.

În partea secundă portarul craiovean Laurenţiu Popescu a intervenit la şutul lui Joao Pedro, din minutul 53, pentru ca după numai cinci minute, cubanezul Luis Paradela să înscrie golul desprinderii oltenilor, din careu, după pasa lui Bană. Ştefan Baiaram a înscris al treilea gol al gazdelor, în minutul 73, după o greşeală a lui Robert Popa, iar Alexandru Benga a redus din diferenţă în minutul 90+2. Rezultatul final a fost stabilit de Alexandru Mitriţă un minut mai târziu, după o recuperare a lui Ştefan Vlădoiu şi a cursă a acestuia pe partea stângă. Universitatea Craiova s-a impus cu 4-2 şi echipa lui Gâlcă a trecut pe prima poziţie a clasamentului, cu patru puncte, cel puţin până la meciul CFR-ului cu Rapid, de vineri seara. UTA rămâne cu un punct şi este pe locul 13 în ierarhia Ligii 1.

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și