Închide meniul

Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 iulie 2024, 20:20

Reclamă
Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă

Universitatea Craiova - UTA 3-1. Zajkov, Paradela şi Baiaram fac show în Bănie

Hepta

Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă a fost titular şi a dat o pasă decisivă la golul marcat de Zajkov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După remiză fără goluri de la Hermannstadt, Universitatea Craiova s-a dezlănţuit cu UTA. Cu Mitriţă în primul 11, Universitatea Craiova a obţinut prima victorie a sezonului. Zajkov, Paradela, Baiaram şi Mitriţă au marcat golurile victorie. Pentru UTA au marcat Ezekiel şi Benga.

Universitatea Craiova – UTA 4-2

Min 90+5: FINAL DE MECI! Universitatea Craiova a câştigat primul meci al sezonului.

Min. 90+4: Universitatea Craiova – UTA 4-2. Mitriţă a marcat şi el în prelungiri. 

Min. 90+2: Universitatea Craiova – UTA 3-2. Benga a marcat cu o lovitură de cap. Final încins în Bănie.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 73: Universitatea Craiova – UTA 3-1. Baiaram a marcat la revenirea după accidentare. Portarul de UTA a greşit decisiv.

Min. 58: Universitatea Craiova – UTA 2-1. Paradela a marcat cu un şut din prima din interiorul careului.

Min. 45: Universitatea Craiova – UTA 1-1. Ezekiel a egalat în ultimul minut al primei reprize, după o greşeală uriaşă a lui Căpăţână.

Reclamă

Min. 35: Universitatea Craiova – UTA 1-0. Zajkov a deschis scorul cu o lovitură de cap, după centrarea perfectă a lui Mitriţă.

Min. 11: Ocazie Universitatea Craiova! Paradela a centrat în careu, dar reluarea lui Alexandru Creţu a trecut pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Zajkov, Badelj – Al. Crețu, Houri – Bană, Mitriță, Paradela – Koljic

Rezerve: Lazar, Lung Jr. – Vlădoiu, Gaspar, Sierra, Bancu, Anzor, Danciu, Barbu, Montoya, Baiaram, Ivan

Antrenor: Costel Gâlcă

UTA (4-4-2): R. Popa – Râpă, Benga, Conte, Rodrigues – Van Durmen, Machado, C.Mihai, Costache – Ezekiel, Omondi

Rezerve: Iliev – Trif, Fabry, David, Iurasciuc, Ekmecki, Healf, R.Cristea, Dumiter

Antrenor: Mircea Rednic

Ştirea iniţială. 

Echipe probabile:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Houri – Paradela, Danciu, Mitriță – Koljic
Rezerve: S. Lung jr, Lazar – Gaspar, Vlădoiu, Sierra Perez, Benga, Lăpădătescu, Oshima, D. Barbu, Montoya, Bană, A. Ivan, Ndong, Anzor

Absent: Screciu (accidentat)

Antrenor: Costel Gâlcă

UTA Arad:

R. Popa – Rodrigues, Conte, Benga, Trif – C. Mihai, Van Durmen – Fabry, Omondi, Costache – Dumiter
Rezerve: D. Iliev, Râpă, Iurasciuc, Ekmecki, Machado, Dumiter, R. Cristea, Healf, A. David

Absent: Cîmpanu (fără drept de joc împotriva Universității)

Stadion: Ion Oblemenco
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti). A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)
Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare). Arbitru AVAR: Antonie Andrei (Bucureşti)

Mircea Rednic: „Îmi doresc să intrăm mult mai bine decât am făcut-o cu Rapidul”

În primul rând, la Craiova îmi doresc să intrăm mult mai bine decât am făcut-o cu Rapidul și spun asta pentru Rapidul era o echipă nouă, cu antrenor nou și cu un sistem nou. Iar eu știu ce înseamnă, căci și eu am jucat și am și câștigat campionatul la Rapid cu 3-5-2 sau 5-3-2, cum vrei să pui și asta necesită timp mult. Iar la Craiova va fi cu totul altceva.

La meciurile de acasă, cei de la Craiova vin cu presiune, încearcă să pornească atacuri de sus, să nu lase adversarii să-și facă jocul. Clar o să fie un meci foarte greu, dar suntem pregătiți și ne jucăm șansa noastră, avem numai de câștigat.

Craiova și-a anunțat dorința de a câștiga campionatul și cupa și la ce investiții se fac acolo, mi se pare corect și realist să-ți propui performanța”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă de dinainte de meciul Universitatea Craiova – UTA Arad, din Liga 1.

Costel Gâlcă: „UTA a demonstrat că e o echipă competitivă”

”Va fi un meci foarte greu, UTA a jucat în prima etapă contra Rapidului şi a demonstrat că e o echipă competitivă, cu un joc foarte bun. Îmi doresc să vină şi prima victorie în această ediţie de campionat. Vreau ca echipa să arate bine pentru că e important să îi atragem pe suporteri de partea noastră, să vină în număr mare la stadion. Mircea Rednic e un antrenor cu experienţă, a avut rezultate la toate echipele la care a fost.

Dar sper ca totuşi noi să câştigăm, iar victoria să vină în urma unui joc bun. Intrăm într-un ritm mai alert, cu multe meciuri, iar eu sper ca echipa noastră să facă faţă. Au venit şi jucători noi, încet-încet se adaptează şi ei la ceea ce vrem noi.

Şi în campionatul trecut a fost o situaţie similară. El a lipsit de la câteva antrenamente, şi nu e numai cazul lui, ci şi al lui Vlădoiu… deci Mitriţă nu a participat la antrenamente şi nu putea să înceapă meciul de la început. Nu există conflict. Nu există conflict cu niciun jucător. Aici nu e cu şef, aici trebuie să avem o ordine în toate. Respectul este maxim, aşa că nu e nicio problemă. Eu zic că băieţii sunt cum trebuie, poate câteodată e un grup prea cuminte. Mi-aş dori să fie mai răi, dar în teren”, a spus Costel Gâlcă la conferința de presă.

 

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:58

LIVE TEXTRapid – CFR Cluj 0-0. Neil Lennon, derby „de foc” cu Dan Petrescu în Giulești. Săpunaru, rezervă

21:55

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi: „Cu mine nu se joacă! În vestiar le-am spus numai de bine!”

21:44

Costel Gâlcă cere întătiri la Universitatea Craiova, după victoria cu UTA: „Avem nevoie de lot pentru a fi la alt nivel”

21:14

Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024: „Eram blocat şi aveam nevoie să trec la următorul nivel”

21:04

Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024? Predicţia experţilor pentru proba de 100m liber

21:00

LIVE VIDEOSpeedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului, este LIVE în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 4 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 5 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 6 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor
Citește și