Închide meniul

Irina Begu s-a oprit în semifinalele turneului de la Palermo! Formă foarte bună pentru româncă înainte de Jocurile Olimpice 2024

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2024, 8:38

Reclamă
Irina Begu s-a oprit în semifinalele turneului de la Palermo! Formă foarte bună pentru româncă înainte de Jocurile Olimpice 2024

Irina Begu s-a oprit în semifinalele turneului de la Palermo! Formă foarte bună pentru româncă înainte de Jocurile Olimpice 2024

Irina Begu, în timpul turneului de la Palermo / Profimedia

Irina Begu s-a oprit în semifinalele turneului de la Palermo, ultimul turneu dinaintea Jocurilor Olimpice de la Paris. Românca de pe locul 142 WTA a avut parte de un parcurs excelent în Italia, acolo unde a ajuns până în penultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a suferit o înfrângere dură în faţa Karolinei Muchova, scor 1-6, 1-6, dar parcursul lung de la Palermo îi dă mare încredere înaintea turneului olimpic de la Paris, acolo unde va reprezenta România atât la simplu, cât şi la dublu.

Irina Begu s-a oprit în semifinalele turneului de la Palermo! Formă foarte bună pentru româncă înainte de Jocurile Olimpice 2024

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă de Karolina Muchova cu 6-1, 6-1, sâmbătă seara, în semifinalele turneului WTA 250 de la Palermo (Italia), dotat cu premii totale în valoare de 232.244 de euro, potrivit agerpres.ro.

Irina Begu (33 ani, 142 WTA), campioana din 2022, s-a înclinat după o oră şi 14 minute în faţa cehoaicei, în faţa căreia a avut o singură minge de break, ratată.

Begu şi Muchova (27 ani, 35 WTA), a doua favorită în Sicilia, sunt acum la egalitate, 2-2. Românca a învins-o în turul secund la Roland Garros cu 1-6, 6-3, 6-4, în 2019, şi în turul secund la Madrid, în 2023, cu 6-4, 7-5. Muchova s-a impus în 2023 în turul al treilea la Roland Garros, cu 6-3, 6-2.

Reclamă
Reclamă 4

Begu s-a ales cu un cec de 10.100 de euro şi 98 de puncte WTA.

În finală, Muchova o va înfrunta pe Qinwen Zheng (21 ani, 7 WTA. Chinezoaica, principala favorită, a trecut în semifinale de franţuzoaica Diane Parry, cu 7-5, 6-4, după ce în sferturi câştigase în faţa româncei Jaqueline Cristian, cu 6-1, 6-1.

Rafael Nadal s-a calificat în finala de la Bastad! O nouă revenire de senzaţie pentru campionul spaniol

Spaniolul Rafael Nadal, fost număr unu mondial al tenisului masculin, l-a învins sâmbătă pe croatul Duje Ajdukovic în trei seturi, 4-6, 6-3, 6-4, şi s-a calificat în finala turneului ATP 250 pe zgură din oraşul suedez Bastad, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

Nadal, acum locul 261 în clasamentul ATP, s-a impus la capătul a două ore şi 12 minute de joc în faţa lui Ajdukovic, locul 130 ATP, venit din calificări. În sferturi, spaniolul avusese un meci-maraton, de trei ore şi 59 de minute, împotriva argentinianului Mariano Navone.

Nadal va juca în finala de la Bastad cu câştigătorul meciului dintre portughezul Nuno Borges (51 ATP), cel care l-a învins pe argentinianul Thiago Tirante (121 ATP).

Nadal a beneficiat de un wild card în Suedia pentru a pregăti turneul din cadrul Jocurilor Olimpice, de la Roland Garros, unde va participa atât la simplu, cât şi la dublu (27 iulie-4 august).

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:46

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot”

13:10

LIVE VIDEOCursa din Porsche Supercup din Ungaria este ACUM în AntenaPLAY! Marvin Klein a plecat din pole-position

13:00

FotoDavid Popovici a purtat mască la plecarea spre Paris! Team România, pregătită de Jocurile Olimpice 2024

12:49

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Duelul titanilor e în AntenaPLAY. Românul Băluţă luptă şi el pentru centură

12:15

VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring

12:01

Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku! FCSB, la un pas să rămână fără sud-african

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 4 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 5 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 6 Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă
Citește și