Închide meniul

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj! „Chiar el ne-a spus”

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2024, 13:53

Reclamă
Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj! „Chiar el ne-a spus

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a fost aproape de transferul unui jucător de la CFR Cluj la FCSB. Panagiotis Tachtsidis a fost la un pas de despărţirea de ardeleni, iar campioana a fost printre formaţiile care l-au dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost greu să îl păstrăm pe Tachtsidis, pentru că au fost și acele discuții în mass-media. A avut oferte mult mai generoase decât cele de la CFR Cluj, la un moment dat își dorea să plece la o altă echipă.

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj

Chiar el ne-a spus, spunea că inclusiv cei de la FCSB au întrebat dacă ar dori să meargă la ei. Nu m-aș mira pentru că este un jucător de calitate, de la el am aflat. Are o inteligență aparte, e cel mai bun mijlocaș ofensiv din Liga 1.

Înainte de toate, Tachtsidis are o inteligență care îi va permite să rămână în fotbal. Poate să fie și antrenor, poate să fie și în conducerea unui club. E un jucător cu care poți discuta, iar atunci când vorbești cu el despre un contract nu stă foarte mult timp, citește și nu are nevoie de impresar.

Îți oferă și acea recunoștință a încrederii când nu se apleacă foarte mult pe anumite documente, îți dă dovada că are încredere în tine și te obligă să ai același tratament față de el”, a spus Balaj, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Panagiotis Tachtsidis a ajuns la CFR Cluj cu un an în urmă, liber de contract după despărţirea de Khor Fakkan. Jucătorul de 33 de ani cotat la 750.000 de euro a disputat 37 de meciuri în toate competiţiile stagiunii precedente. Grecul a marcat 7 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Recomandări

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:52

VideoAccident între Lewis Hamilton şi Max Verstappen în Marele Premiu al Ungariei! Ce a spus britanicul imediat după incident

17:35

Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă! Primele declaraţii ale starului belgian: „Voi câştiga o sumă incredibilă”

17:16

Mihai Rotaru surprinde! Cine este „cel mai bun jucător din România”: „Am fost nedrepţi cu el!”

16:43

Transfer picat la Rapid! „Tricolorul” nu va mai ajunge în Giuleşti! Anunţul lui Giovanni Becali

16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

16:01

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și