Închide meniul

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2024, 16:10

Reclamă
„O echipă stoarsă, ca o lămâie Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere

Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB!

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a dat un verdict dur despre FCSB. Antrenorul de 53 de ani, care a fost dorit în trecut la FCSB de Gigi Becali, i-a analizat pe roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică e de părere că FCSB suferă cel mai mult atunci când atacă poziţional. „Şumi” consideră că diferenţa o fac în această situaţie jucătorii valoroşi. Antrenorul român a subliniat că plecarea lui Florinel Coman e o mare pierdere pentru FCSB.

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

Este o echipă stoarsă, ca o lămâie. U Cluj a fost peste ei ca joc. FCSB întâmpină probleme mari la mijlocul terenului. Nu are jucători care să scoată om din joc, în afară de Olaru.

Dacă Olaru prinde o zi slabă, nu poți să ai Șut, Lixandru, Edjouma și Alhassan niciodată perpendicular pe poartă. Fie că se retrage Lixandru, fie că se retrage Șut, fac un modul de trei, cu cei doi fundași centrali care se desfac și care urcau cu mingea și nu mai aveau soluții.

Slobozia, o echipă incomodă, cu zece inși în spatele mingii. Le-am spus și jucătorilor mei: ‘Dacă mergem acum și vă dau zece acțiuni de poartă și pun zece jucători de la U19 în spatele mingii, nu știu dacă marcați trei goluri’.

Reclamă
Reclamă 4

Este foarte greu pe atac pozițional când nu ai jucători de calitate. FCSB suferă la lucrul ăsta de când l-a pierdut pe Coman. Coman e o mare pierdere, e unul dintre jucătorii de explozie, care făcea totul perpendicular pe poartă.

În momentul de față, nu văd așa ceva la FCSB. Din păcate, au mari probleme în exprimare. Au început prost campionatul, nu aveau voie să nu bată U Cluj acasă, trebuiau să aibă șase puncte. Punctele astea vor conta”, a declarat Marius Şumudică la fanatik.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată”

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia. Campioana a remizat în a doua etapă cu nou-promovata lui Adrian Mihalcea, scor 2-2, şi rămâne fără victorie în acest sezon.

Reclamă

Unirea Slobozia a restabilit egalitatea în minutul 90 prin Dorobanţu, care a înscris cu un şut superb din centrarea lui Gele.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, este de părere că schimbarea efectuată în minutul 75, atunci când Creţu a intrat în locul lui Antwi, nu a fost cea mai inspirată.

„Jucătorii trebuie să aibă ritm. Marți, noi am jucat cu Virtus, ăla nu a fost meci de fotbal. Să bagi prima echipă cu Virtus ca să facă ce? Aia nu era echipă de fotbal, mai bine faci un antrenament bun. Trebuie să ai ritm ca să știi în mare cu cine joci (n.r – contra lui Maccabi).

Poate schimbarea lui Nana cu Crețu nu a fost foarte inspirată, dar acum și la Crețu… de câte ori se întâmplă ca un adversar să îți centreze din tușă? Se întâmplă de multe ori. Ghinionul a fost că a centrat și ăla a dat un șut senzațional. Că l-a lăsat Crețu să centreze… da, mai lași adversarul să centreze”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Jucătorul dorit de Gigi Becali face senzaţie la o altă echipă! „Dublă” într-un meci spectaculos

19:33

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii! Balaj a confirmat discuţiile

19:31

„Vrea să vină!” Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Anunţul clujenilor

18:58

Recordul stabilit de Lewis Hamilton după ce s-a clasat pe locul 3 în Marele Premiu al Ungariei: „A fost excepţional”!

18:54

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB: „Am propus 800.000 de euro!”

18:40

Gestul făcut de Cristi Săpunaru, după ce a fost din nou rezervă la Rapid! Ce s-a întâmplat la finalul meciului cu CFR Cluj

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și