Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată”

Alex Masgras Publicat: 20 iulie 2024, 23:26

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: "Schimbarea nu a fost foarte inspirată"

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia. Campioana a remizat în a doua etapă cu nou-promovata lui Adrian Mihalcea, scor 2-2, şi rămâne fără victorie în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unirea Slobozia a restabilit egalitatea în minutul 90 prin Dorobanţu, care a înscris cu un şut superb din centrarea lui Gele.

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată”

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, este de părere că schimbarea efectuată în minutul 75, atunci când Creţu a intrat în locul lui Antwi, nu a fost cea mai inspirată.

„Jucătorii trebuie să aibă ritm. Marți, noi am jucat cu Virtus, ăla nu a fost meci de fotbal. Să bagi prima echipă cu Virtus ca să facă ce? Aia nu era echipă de fotbal, mai bine faci un antrenament bun. Trebuie să ai ritm ca să știi în mare cu cine joci (n.r – contra lui Maccabi).

Poate schimbarea lui Nana cu Crețu nu a fost foarte inspirată, dar acum și la Crețu… de câte ori se întâmplă ca un adversar să îți centreze din tușă? Se întâmplă de multe ori. Ghinionul a fost că a centrat și ăla a dat un șut senzațional. Că l-a lăsat Crețu să centreze… da, mai lași adversarul să centreze”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Alibiuri nu caut”. Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia – FCSB

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali. Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a vorbit despre faza controversată din meciul cu Unirea Slobozia, încheiat la egalitate, scor 2-2.

În ciuda analizei VAR, penalty-ul a rămas, iar Darius Olaru a dus scorul la 2-1. Gigi Becali i-a contestat pe cei care au spus că nu ar fi trebuit să se acorde penalty faultul lui Antoche, spunând despre ei că „au mintea întunecată”. Cu toate acestea, Mihai Stoica a avut alt discurs şi a recunoscut că faultul a fost în afara careului.

„Alibiuri nu caut și n-are niciun sens să vorbim de teren. Penalty? Faultul a fost în afară. Într-adevăr, e la limită, dar a fost în afară. Au fost multe erori, dar erori de ambele părți comise de un arbitru care cred că poate să crească. E la început.

Reclamă

Așa se întâmplă când tratezi cu superficialitate o anumită porțiune a jocului. Dacă făceam 3-1, nu mai aveam nicio emoție. Vine o centrare din tușă, dă Dorobanțu șutul vieții, din 7 minute s-a jucat un minut jumate și asta a fost. Vinovați suntem noi.

Logic că sunt supărat. E normal când îți dă două goluri o echipă care nu ajunge la poarta ta.

Noi nu ne-am retras. Mingea a fost doar la noi. Chiar nu ne-am retras! Trebuia să facem 3-1. Eu am simțit că golul va veni, chiar dacă n-aveau cum, că n-ajungeau pe acolo. Mă rog… oricum, terenul a fost simpatic”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și