Închide meniul

Surpriză în finala de la Hamburg! Alexander Zverev a fost învins de un francez de 20 de ani, după un meci maraton

Publicat: 21 iulie 2024, 20:51

Reclamă
Surpriză în finala de la Hamburg! Alexander Zverev a fost învins de un francez de 20 de ani, după un meci maraton

Surpriză în finala de la Hamburg! Alexander Zverev a fost învins de un francez de 20 de ani

Alexander Zverev, vizibil afectat de înfrângerea din finala de la Hamburg / Profimedia Images

Surpriză în finala de la Hamburg! Tenismanul francez Arthur Fils s-a impus duminică în finala turneului ATP 500 Hamburg Open, învingându-l pe germanul Alexander Zverev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arthur Fils (20 de ani, locul 28 ATP) a avut nevoie de trei ore şi 34 de minute pentru a-l învinge în finala de la Hamburg pe favoritul numărul 1, germanul Alexander Zverev (27 de ani, locul 5 ATP). Fils s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 7-6(1).

Surpriză în finala de la Hamburg! Alexander Zverev a fost învins de un francez de 20 de ani, după un meci maraton

Zverev a reuşit opt aşi în finală, faţă de francez, care nu a bifat nici unul. Totodată, germanul a avut procentaj mai bun la punctele câştigate cu al doilea serviciu.

Arthur Fils se află la al doilea trofeu al carierei, după cel câştigat în 2023, la Lyon, relatează news.ro.

Tot duminică, Rafael Nadal a fost învins clar în finala turneului de 250 de puncte de la Bastad. Portughezul Nuno Borges a cucerit primul său trofeu ATP la Nordea Open, după ce l-a învins pe Nadal cu 6-3, 6-2.

Reclamă
Reclamă 4

Nu ştiu ce să spun. Cred că îmi doream acest moment de multă vreme deja”, a declarat Borges în interviul de după meci, potrivit news.ro. „Este o nebunie, în tenis uneori nu se întâmplă când te aştepţi. Ştiu că toţi ne-am dorit ca Rafa să câştige, o parte din mine şi-a dorit şi asta, dar ceva şi mai mare din interiorul meu a forţat cu adevărat astăzi. Prin toate emoţiile, prin toate suişurile şi coborâşurile”, a mai declarat portughezul.

În ciuda înfrângerii din finală, Nadal se poate gândi la o săptămână pozitivă la Bastad, unde a ajuns la primul său meci pentru titlu după Roland Garros 2022. Spaniolul în vârstă de 38 de ani, care are acum 11-6 pentru acest an, îşi va îndrepta acum atenţia asupra pregătirii pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

 

Reclamă

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 22 iul.

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid

23:35

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor”, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

23:33

Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1! Echipa care îl doreşte, după două etape din noul sezon

23:00

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor”, de neoprit

22:55

Dinamo – Petrolul 4-1. „Câinii” au făcut spectacol şi au obţinut prima victorie a sezonului!

22:33

Christina Assi şi Dylan Collins, jurnalişti răniţi în Liban, au purtat duminică torţa olimpică

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și