Închide meniul

Doliu în familia lui Alex Chipciu! Fotbalistul a fost pe teren tot meciul cu Hermannstadt: „Îi mulţumim că a jucat. Condoleanţe”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2024, 22:01

Reclamă
Doliu în familia lui Alex Chipciu! Fotbalistul a fost pe teren tot meciul cu Hermannstadt: „Îi mulţumim că a jucat. Condoleanţe

Doliu în familia lui Alex Chipciu! Fotbalistul a fost pe teren tot meciul cu Hermannstadt

Alex Chipciu, în timpul unui meci pentru U Cluj / Profimedia Images

Doliu în familia lui Alex Chipciu! Dan Nistor i-a dedicat victoria cu Hermannstadt colegului său de la U Cluj. Chiar dacă Alex Chipciu a primit această veste tristă, el a jucat tot meciul cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor i-a mulţumit lui Alex Chipciu că a evoluat cu Hermannstadt, în pofida acestei veşti triste.

Doliu în familia lui Alex Chipciu! Fotbalistul a fost pe teren tot meciul cu Hermannstadt: „Îi mulţumim că a jucat. Condoleanţe”

”E un început destul de bun, am acumulat patru puncte. Suntem pe drumul cel bun și cred că vom arăta din ce în ce mai bine.

Cred că meciul putea fi încheiat și mai devreme, dar am ratat foarte mult. Mă bucur pentru acest public minunat, nu mă așteptam să vină atât de mulți.

Astăzi am avut un deces în familia noastră, ne pare rău pentru Alex… Îi mulțumim că a jucat astăzi și condoleanțe, suntem alături de el.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că trebuie să mai lucrăm și alte automatisme, iar totul se va desfășura cum trebuie.

Mă bucur că a înscris Blănuță, sper să mai dea goluri, să nu se oprească aici”, a declarat Dan Nistor pentru digisport.ro, după U Cluj – Hermannstadt 3-1.

Tatăl lui Alex Chipciu a decedat în 2017

Tatăl lui Alex Chipciu a decedat în 2017. Fotbalistul a dezvăluit că a suferit de depresie după acel şoc. Alex Chipciu a vorbit deschis despre acea tragedie.

Reclamă

„Nu mi se pare ceva wow. De ce să nu ai curaj să vorbești despre asta? Eu vorbeam cu doi psihologi deodată când aveam probleme. Pentru că e ceva nou.

Pentru mine a fost un șoc să moară tata. Chiar în anul când luam campionatul cu Anderlecht, s-a îmbolnăvit, a aflat că are cancer. Să treci prin toată drama aia de un an și ceva până a murit îți afectează clar creierul.

Nu știi stările pe care le ai. Aveam niște momente la Sparta Praga de mă întindeam pe jos. Am fost cu Rosicky la spital. Am zis că gata, mor, acum mor, fac infarct. Acum îmi vine să râd. Bine, și atunci, după moment, vorbeam cu Rosicky și ziceam: «Mamă, incredibil!». Dar creierul te duce în situații și situații. Trebuie să te duci la psiholog, să vorbești cu el, pentru că sunt situații pe care nu le-ai întâlnit și îți pot face rău.

Eu țin minte că în momentele alea nu mă puteam gândi la fotbal. La mine n-a fost ceva care să aibă legătură cu fotbalul, a fost în viața personală. Murise tata, omul care m-a dus la fotbal. Am trăit toate momentele astea cu el și prin el. Și m-a dat peste cap. Atunci vorbeam cu un psiholog și mi-a zis să păstrez aceeași rutină, fotbal, antrenamente, pentru că o să treacă stările astea și o să fie iar ok.

Ideea e să nu te oprești, pentru că dacă te-ai oprit ajungi din ce în ce mai rău. Sfatul meu e să te ajuți. Mi se pare incredibil să nu te ajuți dacă ai probleme. Noi avem oricum mentalitatea asta bătrână: «Aoleu, ăsta e nebun, cum să te duci la psiholog?»”, declara Alex Chipciu pentru SuperLiga Show.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 22 iul.

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid

23:35

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor”, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

23:33

Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1! Echipa care îl doreşte, după două etape din noul sezon

23:00

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor”, de neoprit

22:55

Dinamo – Petrolul 4-1. „Câinii” au făcut spectacol şi au obţinut prima victorie a sezonului!

22:33

Christina Assi şi Dylan Collins, jurnalişti răniţi în Liban, au purtat duminică torţa olimpică

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 5 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și