Închide meniul

Drama lui Alex Chipciu. Fotbalistul a făcut dezvăluiri emoţionante: „Am zis că gata, acum mor, fac infarct!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 18:20

Drama lui Alex Chipciu. Fotbalistul a făcut dezvăluiri emoţionante: „Am zis că gata, acum mor, fac infarct!

Alex Chipciu, în timpul unui interviu

Alex Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Drama lui Alex Chipciu
  • Fotbalistul a făcut dezvăluiri emoţionante

Drama lui Alex Chipciu. În vârstă de 33 de ani, fotbalistul lui „U” Cluj a făcut dezvăluiri emoţionante despre lupta cu depresia și despre momentele dificile prin care a trecut după decesul tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mi se pare ceva wow. De ce să nu ai curaj să vorbești despre asta? Eu vorbeam cu doi psihologi deodată când aveam probleme. Pentru că e ceva nou.

Drama lui Alex Chipciu

Pentru mine a fost un șoc să moară tata. Chiar în anul când luam campionatul cu Anderlecht, s-a îmbolnăvit, a aflat că are cancer. Să treci prin toată drama aia de un an și ceva până a murit îți afectează clar creierul.

Reclamă

Nu știi stările pe care le ai. Aveam niște momente la Sparta Praga de mă întindeam pe jos. Am fost cu Rosicky la spital. Am zis că gata, mor, acum mor, fac infarct. Acum îmi vine să râd. Bine, și atunci, după moment, vorbeam cu Rosicky și ziceam: «Mamă, incredibil!». Dar creierul te duce în situații și situații. Trebuie să te duci la psiholog, să vorbești cu el, pentru că sunt situații pe care nu le-ai întâlnit și îți pot face rău.

Eu țin minte că în momentele alea nu mă puteam gândi la fotbal. La mine n-a fost ceva care să aibă legătură cu fotbalul, a fost în viața personală. Murise tata, omul care m-a dus la fotbal. Am trăit toate momentele astea cu el și prin el. Și m-a dat peste cap. Atunci vorbeam cu un psiholog și mi-a zis să păstrez aceeași rutină, fotbal, antrenamente, pentru că o să treacă stările astea și o să fie iar ok.

Reclamă

Ideea e să nu te oprești, pentru că dacă te-ai oprit ajungi din ce în ce mai rău. Sfatul meu e să te ajuți. Mi se pare incredibil să nu te ajuți dacă ai probleme. Noi avem oricum mentalitatea asta bătrână: «Aolo, ăsta e nebun, cum să te duci la psiholog?»”, a declarat Alex Chipciu pentru SuperLiga Show.

Alexandru Chipciu, încă un mesaj pentru Dan Petrescu: „Să ia 100 de campionate!”

Alexandru Chipciu a avut încă un mesaj pentru Dan Petrescu, omul din cauza căruia a ajuns de la CFR Cluj, la rivala U Cluj. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

„Ce să clarific? Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. E o problemă, vorbim ceva şi la televizor nu apare tot. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut puţin pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Reclamă 4 / 0/3

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a spus Chipciu, la o conferinţă de presă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu
Liga 1 • 22 mart., 8:30
„Gata, nu mai vreau!” Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu. Ce s-a întâmplat
S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea
Liga 1 • 20 mart., 21:38
FOTO | S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Reacția unui fan: „Nea Gigi a făcut poza?”
Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff
Liga 1 • 8 mart., 22:51
Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Toată lumea e dărâmată”
Alex Chipciu, savuros înaintea meciului decisiv pentru play-off: "Bă, cât e scorul dincolo? Mai nasol ar fi la anul"
Liga 1 • 7 mart., 15:58
Alex Chipciu, savuros înaintea meciului decisiv pentru play-off: „Bă, cât e scorul dincolo? Mai nasol ar fi la anul”