Închide meniul

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2024, 14:31

Reclamă
Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

Gigi Becali, în timpul unei acţiuni - Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB. Finanţatorul speră ca echipa campioană să ajungă în grupa principală a Ligii Campionilor. Omul de afaceri a calculat că ar urma să câştige 40-45 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu nu vorbesc dacă trec de Maccabi. Eu vorbesc numai de grupele Ligii Campionilor. Nu mă interesează câți bani iau cu Maccabi. După aia, dacă vrea Domnul, vorbesc de Sparta Praga.

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

După aia vorbesc de play-off și gata. Eu nu vorbesc de câți bani iau cu Maccabi. Eu vorbesc de final, aia țintesc, finalul… Liga Campionilor grupe!

Sunt 15-20 de milioane calificarea, plus bilete, plus market-pool, plus 3 milioane o victorie… Deci ajungi la 45-50 de milioane”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv

Florin Vulturar a făcut un anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv pentru Gigi Becali şi fanii campioanei. Agentul FIFA a dezvăluit că cei de la Maccabi Tel Aviv au mari probleme.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Vulturar a devenit agentul „de casă” al lui Gigi Becali la FCSB, dar şi un sfătuitor de seamă al patronului roş-albaştrilor. Vulturar a vorbit despre problemele pe care cei de la Maccabi le are înaintea dublei cu FCSB dar, în acelaşi timp, a transmis şi un avertisment.

„Am vorbit cu un partener din Israel. Ei au probleme destul de mari din toate punctele de vedere. Am înțeles că patru jucători pleacă la Olimpiadă. Pe doi jucători vor să îi transfere. Dar sunt o echipă bună. Nu te poți duce așa… Că au probleme.

Nu știu dacă suntem favoriți, dar șansele sunt 50:50. Acolo. Important e să facem puncte. E important și că s-a calificat Corvinul. Să treci și de Maccabi ar fi foarte important pentru fotbalul românesc”, a spus Florin Vulturar pentru sursa citată.

Reclamă

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:20

Veste uriaşă pentru FCSB, înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv! Vedeta care e OUT din lotul israelienilor

18:02

FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR

18:02

Corvinul Hunedoara şi CSA Steaua au primit veşti uriaşe în Comitetul Executiv al FRF! Răzvan Burleanu: „S-a aprobat!”

17:40

Varianta exclusă din start de Răzvan Burleanu, pentru postul de selecţioner al României: „Asta ne dorim acum!”

17:20

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 iulie

17:20

Jucătorul numit „cel mai bun din România” şi care i-a fost recomandat lui Gigi Becali semnează! I se plăteşte clauza

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și