Închide meniul

Dan Petrescu poate rămâne fără doi jucători de bază de la CFR Cluj! Neluţu Varga confirmă: „Avem oferte!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2024, 16:51

Reclamă
Dan Petrescu poate rămâne fără doi jucători de bază de la CFR Cluj! Neluţu Varga confirmă: „Avem oferte!

Dan Petrescu poate rămâne fără doi jucători de bază de la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga a confirmat că Dan Petrescu poate rămâne fără doi jucători de bază de la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a dezvăluit că a primit oferte pentru fotbalişti care au fost titular în confruntarea cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Există interes tot mai mare pentru Daniel Bîrligea (24 de ani) şi Răzvan Sava (22 de ani). Ambii au varianta de a pleca din Gruia, dar Neluţu Varga nu se grăbeşte să renunţe la ei. Îşi doreşte să îi păstreze cel puţin în preliminariile Conference League.

Dan Petrescu poate rămâne fără doi jucători de bază de la CFR Cluj

Autor a două goluri în primele două etape din Liga 1, Bîrligea a stârnit interesul mai multor echipe. El ar putea pleca înaintea portarului Sava, care are „interzis” la transfer până în iarnă.

Avem oferte pentru Bîrligea, dar se spun și multe povești. Deocamdată suntem angrenați în Europa și ne bazăm pe el. Deocamdată nu discutăm despre transferuri. Și Sava are oferte, dar nu le discutăm acum. Vrem să rămână să joace, cel puțin până în iarnă.

Sperăm să facem o figură frumoasă în cupele europene. Am încredere în echipă”, a declarat Neluțu Varga la prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj se va duela cu Neman Grodno în turul secund al preliminariilor din UEFA Conference League. Meciul tur va avea loc în Gruia, joi, de la ora 20:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii în schimbul lui Răzvan Sava

Răzvan Sava are oferte pentru a pleca de la CFR Cluj! Portarul echipei din Gruia ar urma să fie transferat pentru o sumă între 3 şi 4 milioane de euro.

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat discuţiile pentru transferul lui Sava. Balaj a precizat şi la ce sumă îl evaluează CFR Cluj pe Sava.

Reclamă

Sunt discuții, concret nu avem nimic. Știu că se interesează cluburi și impresari pentru Sava. (n.r.: Sava e pe la 3-4 milioane?) Da, este la acest nivel. Din punctul meu de vedere va fi viitorul portar al echipei naționale sau va fi în lotul echipei naționale”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Răzvan Sava este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro. Crescut în Italia, Răzvan Sava a fost transferat de CFR Cluj în ianuarie 2022 de la Torino, pentru 250.000 de euro. Ardelenii ar putea face şi cu Sava un profit considerabil, dacă vor decide să îl vândă pe portarul român în vârstă de 22 de ani.

CFR Cluj a mai dat în această vară o lovitură financiară, după vânzarea lui Philip Otele la Al-Wahda, echipă din Emiratele Arabe Unite. Arabii au plătit 3.5 milioane de euro pentru nigerianul de 25 de ani, cotat la 2.5 milioane de euro. CFR Cluj îl transferase pe Otele în vara lui 2023, ca jucător liber de contract.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Zahavi, ocazie importantă în startul partidei!

20:37

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor! Ce număr va purta la noua echipă

20:19

Secretarul general al ONU, apel către un armistiţiu în toate conflictele armate, pe durata Jocurilor Olimpice: „Să depună armele”

19:31

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și