Închide meniul

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii! Balaj a confirmat discuţiile

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2024, 19:33

Reclamă
Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii! Balaj a confirmat discuţiile

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj!

Răzvan Sava / Profimedia Images

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Portarul echipei din Gruia ar urma să fie transferat pentru o sumă între 3 şi 4 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat discuţiile pentru transferul lui Sava. Balaj a precizat şi la ce sumă îl evaluează CFR Cluj pe Sava.

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii! Balaj a confirmat discuţiile

Sunt discuții, concret nu avem nimic. Știu că se interesează cluburi și impresari pentru Sava. (n.r.: Sava e pe la 3-4 milioane?) Da, este la acest nivel. Din punctul meu de vedere va fi viitorul portar al echipei naționale sau va fi în lotul echipei naționale”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Răzvan Sava este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro. Crescut în Italia, Răzvan Sava a fost transferat de CFR Cluj în ianuarie 2022 de la Torino, pentru 250.000 de euro. Ardelenii ar putea face şi cu Sava un profit considerabil, dacă vor decide să îl vândă pe portarul român în vârstă de 22 de ani.

CFR Cluj a mai dat în această vară o lovitură financiară, după vânzarea lui Philip Otele la Al-Wahda, echipă din Emiratele Arabe Unite. Arabii au plătit 3.5 milioane de euro pentru nigerianul de 25 de ani, cotat la 2.5 milioane de euro. CFR Cluj îl transferase pe Otele în vara lui 2023, ca jucător liber de contract.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj! „Chiar el ne-a spus”

Gigi Becali a fost aproape de transferul unui jucător de la CFR Cluj la FCSB. Panagiotis Tachtsidis a fost la un pas de despărţirea de ardeleni, iar campioana a fost printre formaţiile care l-au dorit.

A fost greu să îl păstrăm pe Tachtsidis, pentru că au fost și acele discuții în mass-media. A avut oferte mult mai generoase decât cele de la CFR Cluj, la un moment dat își dorea să plece la o altă echipă.

Chiar el ne-a spus, spunea că inclusiv cei de la FCSB au întrebat dacă ar dori să meargă la ei. Nu m-aș mira pentru că este un jucător de calitate, de la el am aflat. Are o inteligență aparte, e cel mai bun mijlocaș ofensiv din Liga 1.

Reclamă

Înainte de toate, Tachtsidis are o inteligență care îi va permite să rămână în fotbal. Poate să fie și antrenor, poate să fie și în conducerea unui club. E un jucător cu care poți discuta, iar atunci când vorbești cu el despre un contract nu stă foarte mult timp, citește și nu are nevoie de impresar.

Îți oferă și acea recunoștință a încrederii când nu se apleacă foarte mult pe anumite documente, îți dă dovada că are încredere în tine și te obligă să ai același tratament față de el”, a spus Balaj, potrivit sursei citate mai sus.

Panagiotis Tachtsidis a ajuns la CFR Cluj cu un an în urmă, liber de contract după despărţirea de Khor Fakkan. Jucătorul de 33 de ani cotat la 750.000 de euro a disputat 37 de meciuri în toate competiţiile stagiunii precedente. Grecul a marcat 7 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

 

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

Jovan Markovic, reacţie tranşantă după ce a debutat la noua echipă: „Nu am să demonstrez nimănui nimic!”

21:19

Universitatea Cluj – FC Hermannstadt 3-1. Împrumutat de la FCU Craiova, Blănuţă a reuşit o „dublă”

21:14

Tadej Pogacar a câştigat pentru a treia oară Turul Franţei! Slovenul a reuşit să îşi adjudece şi ultima etapă a Turului

21:12

VIDEOMax Verstappen a răbufnit, după Marele Premiu al Ungariei: „Mă frustrează! Nu te poţi baza pe asta!”

21:00

Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Săpunaru, lăsat pe bancă de Lennon!

20:51

Surpriză în finala de la Hamburg! Alexander Zverev a fost învins de un francez de 20 de ani, după un meci maraton

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și