Închide meniul

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2024, 21:00

Reclamă
Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe, gata să fie golgheter şi la arabi!

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa

Florinel Coman, la antrenamente / Twitter Al-Gharafa

Florinel Coman a plecat de la FCSB şi şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. Fostul golgheter al campioanei României pare a se simţi excelent la noua sa echipă din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a vândut pe „Mbappe” Coman în schimbul a 5,25 milioane de euro. Atacantul de 26 de ani a marcat 18 goluri şi a oferit 10 pase decisive în ultimul sezon petrecut în tricoul roş-albastru.

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa

Florinel Coman şi-a încheiat vacanţa de după EURO 2024 şi se antrenează alături de noii săi coechipieri. La finalul şedinţei de pregătire a făcut mai multe imagini. Apare în timp ce îşi arată muşchii.

Florinel Coman a debutat la Al-Gharafa într-un meci amical disputat cu echipa lui Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah. Al-Gharafa a fost învinsă cu 2-3 de către Al-Sharjah, după ce la pauză echipa lui Olăroiu conducea cu 3-0.

Reclamă
Reclamă 4

Florinel Coman luptă pentru grupele Ligii Campionilor Asiei, competiție ce este exclusiv în AntenaPLAY

Al-Gharafa o va întâlni în data de 13 august, în calificările pentru Liga Campionilor Asiei, pe câştigătoarea duelului dintre Sepahan FC (Iran) şi Shabab Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite). Sepahan şi Shabab Al Ahli Dubai se vor duela în data de 6 august.

Dacă va reuşi să treacă de această confruntare, echipa lui Coman se va duela în finala pentru Liga Campionilor Asiei cu învingătoarea dintre Shandong Taishan şi Bangkok United.

Florinel Coman are şansa, odată cu acest transfer uriaş în Qatar, să facă senzaţie în competiţia în care au putut fi văzuţi, sezonul trecut, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Sergej Milinkovic-Savic, dar şi antrenorii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu. Dan Petrescu o antrena atunci pe echipa sud-coreeană Jeonbuk. Cosmin Olăroiu era la aceeaşi echipă pe care o antrenează şi în prezent, Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa în data de 8 iulie. Oficialii formației din Qatar i-au dedicat un material video de senzație românului.

Oficial! Golgheterul Ligii din România, FLORINEL COMAN s-a înțeles cu Al-Gharafa pentru un contract de 3 ani, cu opțiunea de prelungire pe încă un an”, au anunțat oficialii clubului.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:33

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

23:30

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

23:19

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0
Citește și