Închide meniul

Ocazii în lanţ ratate de FCSB! David Miculescu şi Adrian Şut, la un pas să marcheze în meciul cu Maccabi Tel Aviv

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 21:58

Reclamă
Ocazii în lanţ ratate de FCSB! David Miculescu şi Adrian Şut, la un pas să marcheze în meciul cu Maccabi Tel Aviv

Ocazii în lanţ ratate de FCSB în meciul cu Maccabi Tel Aviv

David Miculescu şi Adrian Şut. în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Ocazii în lanţ ratate de FCSB, în meciul cu Maccabi Tel Aviv. Adrian Şut şi David Miculescu au fost la un pas să deschidă scorul în duelul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB primeşte vizita celor de la Maccabi Tel Aviv, în partida tur din turul secund preliminar din Champions League. Meciul retur va fi săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ocazii în lanţ ratate de FCSB în meciul cu Maccabi Tel Aviv

La pauză, FCSB a efectuat două schimbări. Baba Alhassan şi David Miculescu au fost trimişi în teren, fiind trecuţi pe banca Mihai Lixandru şi Daniel Popa.

David Miculescu şi-a făcut imediat simţită prezenţa pe teren. Atacantul a fost aproape să deschidă scorul în minutul 58. Din centrarea perfectă a lui Marius Ştefănescu, Miculescu a reluat cu capul, iar balonul a fost respins in extremis de portarul israelienilor.

Ulterior, la faza imediat următoare, şi Adrian Şut a trecut pe lângă deschiderea de scor. Lovitura de cap a mijlocaşului a fost respinsă din nou de către portarul lui Maccabi Tel Aviv. Mashpati a fost astfel „eroul” reprizei secunde pentru campioana din Israel.

Reclamă
Reclamă 4

Prima repriză a fost una ştearsă. S-au remarcat însă intrările dure ale jucătorilor lui Maccabi Tel Aviv. Nu mai puţin de trei cartonaşe galbene au fost acordate de către arbitrul maghiar jucătorilor israelieni.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Popa

Reclamă

Rezerve: Vlad, Panţîru, Haruţ, Miculescu, Kiki, Edjouma, Antwi, Chiricheş, Baeten, Musi, Baba Alhassan, Luis Phelipe

Antrenor: Elias Charalambous

Maccabi Tel Aviv: Mashpati – Cohen, Shlomo, Nachmias, Asante, Davidzada – Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Addo, Zahavi

Rezerve: Melika, Biton, Malede, Hozez, Niddam, Baltaxa, Abu Farchi, Rosen, Nawi, Lin, Cordoba, Bitton

Antrenor: Zarko Lazetic

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv. Campioana se duelează cu israelienii în turul secund preliminar din Champions League.

Alexandru Băluţă a revenit în primul 11 al campioanei, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv. Mijlocaşul a fost rezervă în duelul cu Unirea Slobozia, din a doua etapă din Liga 1. De altfel, Băluţă a început de pe banca de rezerve şi duelul din prima etapă a sezonului, cu U Cluj.

Totodată, o altă revenire în primul 11 la FCSB este cea a lui Valentin Creţu, care de asemenea a fost rezervă în partida cu Unirea Slobozia. Helmut Duckadam s-a declarat surprins de faptul că fundaşul este titular, în detrimentul lui Nana Antwi.

Da, surpriză, Creţu. În rest, asta e echipa că alta nu au! Ştefănescu şi Băluţă au mai jucat în cupele europene, ceea ce Musi nu a făcut”, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Daniel Popa a fost titularizat pe postul de atacant, în detrimentul lui David Miculescu. Popa bifează al patrulea meci ca titular la formaţia roş-albastră, din cele cinci disputate de echipă. Acesta a fost lăsat pe banca de rezerve doar la returul cu Virtus.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:33

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

23:30

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

23:19

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0
Citește și